Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Αποσπάσεις στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)







Προκήρυξη διαγωνισμού για την "Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων γυμναστικής, αθλοπαιδιών και ψυχοκινητικής αγωγής και εξοπλισμού διαφόρων δεξιοτήτων των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου"

Έκτακτη Γ.Σ. της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής

 
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ ΚΑΙ ΙΑΣΙΟΥ- ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΘΗΒΩΝ ΤΟΥ SPRIDER).
ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΤΟ Δ.Σ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘΜ. ΔΙΕΦΕΣ/ΣΜΕΑ/ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ/7)


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ανάθεση Υλοποίησης Συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας» (ΣΔΕ) στο Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ)


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ



Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του http://www.eoppep.gr, θα προβεί σύντομα σε αναλυτική ενημέρωση του κοινού σχετικά με την παροχή των πιστοποιημένων προγραμμάτων που θα είναι σύμφωνα με το αντίστοιχο επικαιροποιημένο πιστοποιημένο Επαγγελματικό Περίγραμμα του «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ» και το αντίστοιχο πιστοποιημένο Πλαίσιο Προγράμματος.
Όσοι ενδιαφερόμενοι εμπίπτουν στη διαδρομή της πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας μετά από την παρακολούθηση του πιστοποιημένου προγράμματος εκπαίδευσης εκπαιδευτών, (όπως προβλέπεται στην παράγραφο γ) του άρθρου 17 της υπ΄ αριθ. ΓΠ/20082/23.10.2012, Φ.Ε.Κ. 2844/Β’/2012 Υπουργικής Απόφασης «Σύστημα Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης») μπορούν προς το παρόν να προβούν στην υποβολή της ηλεκτρονικής τους αίτησης, όπως και όλοι οι υποψήφιοι για πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας. Σχετικά με τη διαδικασία παρακολούθησης πιστοποιημένων προγραμμάτων θα ενημερωθούν από τον ΕΟΠΠΕΠ με νέα ανακοίνωση που θα αναρτηθεί.
Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού δε φέρει καμία ευθύνη για ανακοινώσεις και πληροφορίες άλλων ιδιωτικών φορέων σχετικές με την παροχή προγραμμάτων εκπαιδευτών ενηλίκων δια βίου μάθησης.

Εξαίρεση εκπαιδευτικών από τη διαθεσιμότητα σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 82 τουΝ.4172/2013 (Φ.Ε.Κ.167 τ.Α΄/23-7-2013 ) όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ"...Θεατρική Παράσταση...Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΜΥΣΤΡΑ...Σάββατο 7 Ιουνίου 2014...ΣΠΑΡΤΗ


Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων ανά Ειδικότητα Τομέα Ομάδας Προσανατολισμού των Β΄, Γ΄ τάξεων Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. και των B΄, Γ΄, Δ΄ τάξεων Εσπερινών ΕΠΑ.Λ.


 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Από το Υπουργείο Παιδείας λάβαμε και ακολούθως δημοσιεύουμε το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου Ειδικής Εκπαίδευσης με την παρακάτω σημείωση από πλευράς του Διευθυντή Ε.Α.Ε Κωνσταντίνου Λολίτσα


"Σας αποστέλλουμε το τελικό κείμενο της πρότασης του νομοσχεδίου της ειδικής εκπαίδευσης, πριν την κατάθεσή του στη Βουλή των Ελλήνων και παρακαλούμε για τις οριστικές σας παρατηρήσεις.


Κ. Λολίτσας"



 Βασίλης Βούγιας
30/5/2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΕΔΩ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΣΤΙΣ 9:00, Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΣΤΕΛΛΑ





Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής
Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Π.Μπακογιάννη 2, Τ.Κ 35100, Λαμία, τηλ: 2231066588, 6974714206, 2231025226 (fax)
Email: seepeastella@yahoo.gr, bilkday@yahoo.gr
Ιδρυτικό μέλος της Παν.Ομοσπονδίας Ειδικού Εκπ/κού Προσ/κού Ειδικής Αγωγής(ΠΟΣΕΕΠΕΑ)

 


Λαμία 14/5/2012
Αρ. Πρωτ:82

 Προς: τα μέλη του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

          Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/5/2014 στις 6:00 το πρωί, στα γραφεία του συλλόγου, Παύλου Μπακογιάννη 2, Λαμία. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31/5/2014, στις 9 π.μ, στo ΚΕ.Δ.Δ.Υ Φθιώτιδας, το οποίο εδρεύει στη Λαμία, Παύλου Μπακογιάννη 2, τηλ: 22310 66162.
Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα παραστούν για ενημέρωση των συναδέλφων και μέλη του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:

1. Απολογισμός Δράσης Δ.Σ.
2. Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.
3. Ανάγνωση και έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική
διαχείριση του Διοικητικού Συμβουλίου
4. Έγκριση Πεπραγμένων
5. Προγραμματισμός 2014-15
6. Απολογισμός αιρετών ΠΥΣΕΕΠ
7. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή εκλογών, για την ανάδειξη
Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στο Β/θμιο
Συνδικαλιστικό Όργανο
 
 
Για το Δ.Σ



Ο Πρόεδρος                                                                Η Γ. Γραμματέας

  

 Βούγιας   Βασίλης                                                 Φεράτη Θωμαή