Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π.



 
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αύριο, Πέμπτη 22/9/2016, θα συνεδριάσει το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας και θα ασχοληθεί με την κατανομή σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. της Περιφέρειας των 17 πενιχρών πιστώσεων αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.).

Το ΑΣΕΠ και σήμερα ζήτησε έγγραφα από Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) που αφορούσαν σε φακέλους υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Β.Π., αλλά και Ε.Ε.Π. που έχουν καταθέσει ένσταση επί των Προσωρινών Πινάκων.

Το ΑΣΕΠ πληροφόρησε τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) πως θα κοινοποιεί σ αυτές όποιον κλάδο Ε.Ε.Π. περατώνει πρώτο, όσον αφορά στην εξέταση των ενστάσεων.

Επίσης θα κοινοποιεί σ αυτές μόνον τα ονόματα, αλλά και την μεταβολή του Αξιολογικού Πίνακα, των υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που δικαιώνεται η ένστασή τους.

Όλα αυτά βέβαια, μόνον στρεβλώσεις δημιουργούν όσον αφορά στην ομαλή διευθέτηση των τοποθετήσεων των υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π., οι οποίοι βλέπουν τον χρόνο να περνά και τις δομές Ε.Α.Ε. άδειες.

Αυτή τη στιγμή όμως προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι, όσο περνά από το χέρι μας, η όσο το δυνατόν γρηγορότερη στελέχωση αυτών των δομών με Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π.

Κι όταν με το καλό τελειώσουν όλα αυτά τα δύσκολα, θα έχουμε όλο το χρόνο να δούμε νηφάλια την πραγματικότητα και να κάνουμε την αποτίμηση της διαδικασίας που ακολουθήθηκε και η οποία οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον συνάδελφοι…και οι φοβικοί λεονταρισμοί και οι συκοφαντίες κάποιων δεν μας αγγίζουν, καθότι τα μέλη Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. και κρίση διαθέτουν και γνώση και όποιος επιχειρεί να υποτιμήσει τη νοημοσύνη τους θα υποτιμηθεί ο ίδιος.

Και όπως είπαμε, καθείς εφ ώ ετάχθη.

Βασίλης Βούγιας
21/9/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου