Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Β.Π. ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ε.Ε.Π.




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

  • ·       Καταβάλλεται προσπάθεια από το ΑΣΕΠ να αποσταλούν οι κυρωμένοι Οριστικοί Πίνακες του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.) στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) της χώρας σήμερα ή αύριο.
  • ·       Το ΑΣΕΠ ζητάει από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) στοιχεία φακέλων υποψηφίων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.), προχωρώντας έτσι στη διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων του προσωπικού αυτού.
  • ·       Καταβάλλεται προσπάθεια να αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) μαζί με τις πιστώσεις για πρόσληψη Ε.Β.Π.  σε Ειδικά Σχολεία και οι πιστώσεις για πρόσληψη Συνοδών Ε.Β.Π. σε Γενικά Σχολεία, ούτως ώστε να γίνει ορθολογικότερη κατανομή του Ε.Β.Π. από τους Οριστικούς Πίνακες.
  • ·       Προτεραιότητα στην πρόσληψη Συνοδών Ε.Β.Π. θα δοθεί στα Προγράμματα ΠΕΠ των αιρετών περιφερειών(600 πιστώσεις για όλη τη χώρα) και ακολούθως στο άλλο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ του Υπουργείο
Βασίλης Βούγιας

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας..αληθεύει ότι όσοι προσλαμβάνονται με το πρόγραμμα πεπ παρατηρούν καθυστερήσεις στη μισθοδοσία τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας..αληθεύει ότι όσοι προσλαμβάνονται με το πρόγραμμα πεπ παρατηρούν καθυστερήσεις στη μισθοδοσία τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπέρα ναι πέρυσι ως ΕΒΠ στην αρχή είχε σημειωθεί μια καθυστέρηση λόγω λάθους σε κάποιους κωδικούς του προγράμματος που αφορούσαν την πληρωμή... όταν το πρόβλημα λύθηκε πληρωθήκαμε κανονικότατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή