Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΟΥ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΟΎ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - Ε.Ε.Π.  - Ε.Β.Π.

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Παιδείας, αναφορικά με την πληρωμή των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για τον μήνα Ιούνιο, ισχύουν τα παρακάτω:

1.      Ως γνωστόν τον τελευταίο μήνα εργασίας που προβλέπει η σύμβαση πρόσληψης, γίνεται ενδελεχής έλεγχος όλης της χρονιάς, ώστε να εντοπισθούν τυχόν λάθη και αστοχίες και να καταβληθεί ορθά και εγκαίρως η αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας των αναπληρωτών.
2.      Ως γνωστόν επίσης, η Σύμβαση των αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης λήγει την 21η Ιουνίου και των αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των ΚΕ.Δ.Δ.Υ. την 30η Ιουνίου.
3.      Η καταβολή μισθού του μηνός Ιουνίου, συνεκτιμώντας τα προαναφερθέντα, θα γίνει περίπου ένα δεκαπενθήμερο μετά την λήξη των συμβάσεων των αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αυτό που διακινείται περί καταβολής μισθού περί τα τέλη Ιουλίου δεν ισχύει.

Βασίλης Βούγιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου