Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ορισμό του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. και Κ.Ε.Α. της Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου


Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ορισμό του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. και Κ.Ε.Α. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

Η Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου καλεί τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου που επιθυμούν να οριστούν σε θέση:
α)  αναπληρωτή του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής Βορείου Αιγαίου (περίπτωση αα’  της  παρ. 3 του άρθρου 26 του Ν. 4547/2018.
β) μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής Βορείου Αιγαίου (περιπτώσεις γγ’  της παρ. 3 του άρθρου 26 του Ν. 4547/2018.
να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, αυτοπροσώπως ή μέσω FAX, ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ψηφιοποιημένη ως αρχείο εικόνας, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 12:00 μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης
Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης 
Παράλληλα, η Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου καλεί και τους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου που επιθυμούν να οριστούν μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής Βορείου Αιγαίου (περιπτώσεις δδ’ της παρ. 3 του άρθρου 26 του Ν. 4547/2018) να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι αιτήσεις, οι οποίες θα συνοδεύονται από σύντομο βιογραφικό σημείωμα θα απευθύνονται στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, και θα κατατεθούν στην οικεία Διεύθυνση το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 12:00 μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου