Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Ενημέρωση για τη διάθεση των πιστώσεων για Ψυχολόγους(ΠΕ23) των ΕΠΑ.Λ. και τις υπόλοιπες πιστώσεις Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. της Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας




Εχτές 4/10/18 έγινε ΠΥΣΕΕΠ και υπογράφησαν να δοθούν 36 πιστώσεις ΠΕ 23 για τα ΕΠΑΛ της Κ. Μακεδονίας.

 Θα ανακοινωθούν οι δηλώσεις από σήμερα μέχρι το μεσημέρι. 

Επίσης θα δοθούν άλλες 11 πιστώσεις για ΠΕ 25 παράλληλης και 5 πιστώσεις για ΕΒΠ παράλληλης στήριξης σε σχολεία γενικής και άλλες 5 πιστώσεις ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ, 1 πίστωση ΠΕ21 και 1 για ΠΕ 25 σε ΣΜΕΑΕ και 2 ΠΕ 23 σε ΚΕΔΔΥ.

Με τη χορήγηση αυτών των πιστώσεων εξαντλούνται όλες οι πιστώσεις της Α΄φάσης εκτός από ένα μικρό υπόλοιπο για ΠΕ 25 γενικής μόνο οι οποίες θα δοθούν στη συνέχεια. Για τις τοποθετήσεις των ΠΕ 25 στη γενική εκπαίδευση το ΠΥΣΕΕΠ προσπαθεί να κάνει ιεράρχηση αναγκών σε σχολεία και μαθητές γιατί είναι πάρα πολλές οι αιτήσεις και είναι αδύνατο να καλυφθούν όλα τα παιδιά .

Αναμένουμε και άλλες πιστώσεις από αρχές Νοεμβρίου. Οι ανακοινώσεις θα βγαίνουν από τη Περιφέρεια και συνιστούμε παρακολούθηση του site.

 Να τονίσω ότι ο φόρτος εργασίας είναι τεράστιος για τους υπαλλήλους της περιφέρειας οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη τεράστια γραφειοκρατία και το φόρτο εργασίας, τις τηλεφωνικές κλήσεις που γίνονται συνέχεια. Να τονίσω επίσης ότι οι πιστώσεις κατανέμονται όσο πιο γρήγορα είναι δυνατό με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν. 

Αποτελεί μεγάλο πρόβλημα η μη ανάληψη θέσης από αρκετούς υποψηφίους όπου και θα πρέπει εάν δεν γίνει άρνηση να τηρηθεί ένα 5 ήμερο αναμονής για κλήση του επόμενου. Αυτό πραγματικά καθυστερεί την γρήγορη ανάληψη εργασίας και για τα σχολεία και για τους συναδέλφους που θέλουν να εργαστούν. 

Καλή συνέχεια σε όλους!

Ερ. Διαμαντοπούλου
Σχ. Νοσηλεύτρια
Αιρετή ΠΥΣΕΕΠ Κ. Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου