Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Πρόταση του Υπουργού Παιδείας για κατάθεση κοινής πρότασης για το νέο θεσμικό πλαίσιο των Μουσικών Σχολείων, στους Διευθυντές



 Ανακοίνωση ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου με τους Διευθυντές των Μουσικών Σχολείων

Συνάντηση με τους Διευθυντές των Μουσικών Σχολείων είχε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους σχετικά με την πορεία των Μουσικών Σχολείων.
Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αναγνωρίζει την παιδαγωγική και καλλιτεχνική προσφορά των σχολείων αυτών, γι’ αυτό και συνεχίζει να ιδρύει νέα σχολεία και να υποστηρίζει όσο είναι εφικτό τα υπάρχοντα, διαθέτοντας κάθε χρόνο περισσότερες πιστώσεις για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκπαιδευτικό προσωπικό.
Η εμπειρία τριάντα χρόνων λειτουργίας των Μουσικών Σχολείων έχει καταδείξει την ανάγκη αλλαγής του θεσμικού πλαισίου, ώστε να συνεχιστεί η ανάπτυξή τους και η επιτυχής τους λειτουργία στις σημερινές συνθήκες.
Οι Διευθυντές έκαναν δεκτή την πρόταση του Υπουργού Παιδείας να καταθέσουν μία κοινή πρόταση για το νέο θεσμικό πλαίσιο η οποία θα συζητηθεί σε επόμενη συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου