Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ) - Αρχίζει από τις 21 Ιανουαρίου



Αρχίζει από τις 21 Ιανουαρίου η επιμόρφωση των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου των ΠΕ.Κ.Ε.Σ.

Ανακοινώνεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων το πρόγραμμα επιμόρφωσης των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ) που θα γίνει στο διάστημα από 21 Ιανουαρίου έως 17 Απριλίου στις εξής Θεματικές Ενότητες:
  •          ΘΕ 1. Ο ρόλος των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. στον Προγραμματισμό και την Αποτίμηση Εκπαιδευτικού Έργου
  •     ΘΕ 2. Εκπαιδευτική Ηγεσία και Επαγγελματική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών
  •     ΘΕ 3. Ζητήματα ενταξιακής εκπαίδευσης
Η επιμόρφωση υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου των ΠΕ.Κ.Ε.Σ.» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».
Σημειώνεται ότι η διάρκεια της επιμόρφωσης είναι 6 ώρες για κάθε θεματική ενότητα, δηλαδή συνολικά 18 ώρες, θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα τριών εργάσιμων ημερών και είναι υποχρεωτική για όλους τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου. Συνολικά προβλέπονται 20 τμήματα επιμόρφωσης σε όλη την επικράτεια.

Οι επιμορφωτές έχουν επιλεγεί από το Μητρώο Επιμορφωτών και είναι μέλη του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) των Πανεπιστημίων με ειδίκευση στις θεματικές ενότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου