Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Ίδρύθηκε ΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Εφήβων και Νέων με Ειδικές Ανάγκες Θεσσαλονίκης»



Ίδρύθηκε ΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Εφήβων και Νέων με Ειδικές Ανάγκες Θεσσαλονίκης» (Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης), στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57006, Λακκιά Βασιλικών, Θεσσαλονίκη.

 Σκοπός του Εκπαιδευτικού Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Εφήβων και Νέων με Ειδικές Ανάγκες Θεσσαλονίκης» (Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης), είναι:

 Α) Η παροχή επαγγελματικής κατάρτισης σε εφήβους και νέους με αναπηρία, που διαμένουν στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, σε ειδικότητες που θα συνάδουν με την ιδιαιτερότητά τους και θα συμβάλλουν στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας, καθώς και στην αυτοαπασχόλησή τους.

 Β) Η ψυχοκοινωνική και συμβουλευτική βοήθεια των ατόμων αυτών, ώστε να εμψυχωθούν και να ενθαρρυνθούν στην απόκτηση επαγγελματικών προσόντων, να διευρύνουν τις δεξιότητες και κλίσεις τους και να προετοιμασθούν για την ένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Βασ. Βούγιας

Δείτε το Φ.Ε.Κ.

ΦΕΚ B 6107 - 31.12.2018 Σελίδες 8 (72101 - 72108)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου