Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Δεν είναι σε θέση το Α.Σ.Ε.Π. να προσδιορίσει το ακριβές χρονικό διάστημα έκδοσης της προκήρυξης για την Ειδική Αγωγή



"Δεν είναι ακόμη σε θέση, το Α.Σ.Ε.Π.,  να προσδιορίσει το ακριβές χρονικό διάστημα έκδοσης της προκήρυξης"

Τα παραπάνω αναφέρονται σε Ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. αναφορικά με τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γενική Διευθύντρια του Α.Σ.Ε.Π. κα Καλλιόπη Στάγκα. 

 Η κα Στάγκα επεσήμανε επίσης πως η έκδοση της προκήρυξης από το Α.Σ.Ε.Π. βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και απομένει να ρυθμιστούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας κάποιες τελικές λεπτομέρειες.

Διαβεβαίωσε όμως ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό.

Β. Βούγιας

Η Ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.




ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

            Σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου έγινε τηλεφωνική επικοινωνία της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με τη Γενική Διευθύντρια του Α.Σ.Ε.Π. κα Καλλιόπη Στάγκα. Η συνομιλία μας επικεντρώθηκε στο μείζον ζήτημα της έκδοσης της προκήρυξης για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς Εκπαιδευτικών, Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. στην Ειδική Αγωγή.
            Ενημερωθήκαμε ότι η έκδοση της προκήρυξης από το Α.Σ.Ε.Π. βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και απομένει να ρυθμιστούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας κάποιες τελικές λεπτομέρειες.
            Ωστόσο, η κα Στάγκα μας επισήμανε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει το ακριβές χρονικό διάστημα έκδοσης της προκήρυξης όμως μας διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό.
            Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. παρακολουθεί το σημαντικό αυτό θέμα για τα μέλη της και για οποιαδήποτε νεώτερη εξέλιξη θα επανέλθει με καινούριο ενημερωτικό σημείωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου