Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

"Οι νοσηλευτές θα «απολύσουν» τον Σαμαρά, όχι τους σχολικούς φύλακες"

 
"Αλήθεια ποιον δουλεύει ο κ. Σαμαράς με την δήλωσή του σήμερα στην Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ότι η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να επιλέξει αν χρειάζεται «σχολικούς φύλακες ή νοσηλευτές».
Γνωρίζει βεβαίως ο κ Σαμαράς ότι όχι μόνο τον ένα χρόνο που ο ίδιος κυβερνά αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, η ελληνική κοινωνία είδε να διευρύνονται τα κενά σε νοσηλευτές στα Νοσοκομεία αφού πλέον έχουν μείνει σχεδόν οι μισοί από αυτούς που είναι αναγκαίοι. Βλέπει όταν πηγαίνει στα Νοσοκομεία τα τεράστια κενά σε προσωπικό όλων των ειδικοτήτων. Βεβαίως ο κ. Σαμαράς ξέχασε να πει ότι τα χρόνια του μνημονίου, πάνω από 20000 να έχουν αποχωρήσει χωρίς να αντικατασταθούν με νέες προσλήψεις.
Προκαλεί λοιπόν ο κ. Σαμαράς. Μπορεί λοιπόν τα παπαγαλάκια των συστημικών μέσων ενημέρωσης να προσπαθούν να του φτιάξουν το προφίλ του φιλολαϊκού, αλλά η σκληρή πραγματικότητα και η εικόνα διάλυσης των δημόσιων Νοσοκομείων τον διαψεύσει οικτρά.
Τον διαψεύδουν ταυτόχρονα οι δηλώσεις Γεωργιάδη ότι από τις 2.500 διαθεσιμότητες στην Υγεία, κανένας κλάδος δεν εξαιρείται. Γι αυτό και είναι για «γέλια ή μάλλον για κλάματα» η προσπάθεια συγκάλυψης της καταστροφικής πολιτικής του μαύρου μετώπου της συγκυβέρνησης από τον κ. Σαμαρά που γίνεται με τις σημερινές του δηλώσεις.
Κουτοπονηριές και φτιασιδώματα που όμως πολύ σύντομα θα ξεσκεπαστούν, από τις λίστες των εργαζομένων στην υγεία που ετοιμάζονται στην οδό Αριστοτέλους.
Η ελληνική κοινωνία δεν θέλει απολύσεις και ανέργους κ. Σαμαρά είτε αυτοί είναι στο εργοστάσιο, είτε στο σχολείο, είτε στο Νοσοκομείο.
Χρειάζεται δουλεία, δουλειά για όλους και βεβαίως ανοικτά νοσοκομεία που να την εξυπηρετούν και όχι λουκέτα και συρρίκνωση των δημόσιων δομών υγείας. Χρειάζεται στα νοσοκομεία που όταν καταφεύγουν οι πολίτες να υπάρχουν νοσηλευτές και εργαζόμενοι και όχι οι συγγενείς και οι φίλοι να ξημεροβραδιάζονται σε αυτά, για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς.
Οι νοσηλευτές επιπλέον χρειάζονται σεβασμό κ. Σαμαρά και όχι να καλύπτουν βάρδιες ένας και δύο στις κλινικές για 40 αρρώστους και να δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας
Για να συμβεί βεβαίως αυτό πρέπει πρώτα από όλα να «απολύσουν» εσάς κ. Σαμαρά."

Πηγή ygeionomikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου