Συνάδελφοι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!!Μετά τον πόνο των σχολικών σύμβουλων που ήρθαν για ενημερώσεις δήθεν τάχα και κουβεντούλα για την αξιολόγηση σήμερα δημοσιεύτηκε το προεδρικό διάταγμα για την αξιολόγηση!!
Τόσο για τους δασκάλους όσο και για το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και το βοηθητικό προσωπικό που είναι στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ.
Τρανταχτό παράδειγμα: στο άρθρο 3, παράγραφος 10 αναφέρεται ότι ο εκπαιδευτικός θα αξιολογείται για τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις προσωπικές προσδοκίες …. Σε τι δε μας λέει .. στα σχολεία κοντέινερ; στις συγχωνεύεις, στους χιλιάδες άνεργους εκπαιδευτικούς; Σε τι να προσδοκούμε δηλαδή ; που μέχρι σήμερα δεν έχουν καλέσει Ε.Ε.Π, που τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ δε λειτουργούν, που τα Σ.Δ.Ε.Υ/Ε.Δ.Ε.Α.Υ που βιάστηκαν να ιδρύσουν είναι χωρίς στελέχωση;;
Αλλά πάνω από όλα η αξιολόγηση!!
Συνάδελφοι είναι η ευκαιρία να μπούμε μπροστά σε αυτό το κατήφορο που δεν έχει τέλος, που ανοίγει ο δρόμος στις απολύσεις.
Συσπειρωνόμαστε στο σύλλογο μας, κάνουμε πράξη την απόφαση των Γενικών Συνελεύσεων για την αξιολόγηση, δε συμμετέχουμε σε καμία φιλολογική συζήτηση για το θέμα, μπλοκάρουμε κάθε διαδικασία, αντιστεκόμαστε, δεν αφήνουμε να περάσει αυτός ο αντιλαϊκός κατήφορος.
Μόνο μια απάντηση υπάρχει και για αυτό: ενιαίος αγώνας ενάντια στην πολιτική που τσακίζει ζωές και δικαιώματα, αγώνας για ζωή με δικαιώματα, με μόρφωση και σταθερή δουλειά για όλους.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου