Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δημιουργία ανοιχτού μητρώου εκπαιδευτών/τριών σε προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δημιουργία ανοιχτού μητρώου εκπαιδευτών/τριών στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 5 με τίτλο «Υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων» των πράξεων «Προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης από τους κοινωνικούς εταίρους για την ανάπτυξη οριζόντιων και κοινωνικών δεξιοτήτων Α.Π. 7 και 8».
Οι υποψήφιοι/ες εκπαιδευτές/τριες κατόπιν της αξιολόγησης τους κατατάσσονται σύμφωνα με την πόλη διαμονής, τις περιφέρειες στις οποίες επιθυμούν να απασχοληθούν και τις θεματικές ενότητες που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους. Το μητρώο εκπαιδευτών θα αξιοποιείται από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ αναλόγως με τις ανάγκες των προγραμμάτων εκπαίδευσης.
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων: 30 Απριλίου 2015
Διάρκεια έργου: 6/2013 – 6/2015
Χρηματοδότηση: Το έργο υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση  της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.)  και εθνικών πόρων στο πλαίσιο των πράξεων «Προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης από τους κοινωνικούς εταίρους για την ανάπτυξη οριζόντιων και κοινωνικών δεξιοτήτων Α.Π. 7 και 8», Υποέργο 5.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου