Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

421 Αναπληρωτές (176 Ε.Β.Π Βοηθοί για Παράλληλη Στήριξη & 245 Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π) προς πρόσληψη στις Π.Δ.Ε...Αναμένονται όμως οι Πίνακες...


Η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας προωθεί σήμερα στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε) της χώρας, σε πρώτη φάση, 421 πιστώσεις από Προγράμματα ΕΣΠΑ για πρόσληψη Αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

Από τις πιστώσεις αυτές οι 245 θα κατευθυνθούν για πρόσληψη Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π και οι 176 στα Γενικά Σχολεία για πρόσληψη συνοδών Ε.Β.Π(Παράλληλη Στήριξη).

Να σημειωθεί πως ούτε οι Προσωρινοί Αξιολογικοί Πίνακες έχουν προλάβει να αναρτηθούν από τις Π.Δ.Ε. 

Μ άλλα λόγια έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας μέχρι την πρώτη πρόσληψη Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π.

Βασίλης Βούγιας
10/9/2014

5 σχόλια:

  1. Αν έχουμε λέει.... Κασκόλ βλέπω να φοράμε όταν ανακοινωθούν, μη σας πω στολισμένα λόγω Χριστουγέννων θα έχουμε.
    Κατανοώ ότι είναι και το θέμα του προσωπικού που ασχολείται με τους πίνακες σε κάθε ΠΔΕ + ο αριθμός των υποψηφίων σε κάθε ΠΔΕ αλλά θα πρέπει οι αρμόδιοι (Π.Διευθυντές να πω; Προϊστάμενοι τμημάτων να πω;) να ενισχύσουν τα τμήματα αυτά ώστε να βγουν οι πίνακες το συντομότερο δυνατό. Να που φτάνουμε σε σημείο να δίνονται πιστώσεις και να μην έχουμε πίνακες..

    α) Την κατανομή των πιστώσεων ανά ΠΔΕ πότε μπορούμε να τη γνωρίζουμε;
    β) Είναι για ΣΜΕΑΕ μόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωνσταντίνε Ζ, καλησπέρα..επειδή είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε αυτή την προκύρηξη, μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι είναι οι πιστώσεις και αν μάθουμε πόσες αντιστοιχούν στην κάθε ΠΔΕ τί σημαίνει για τους υποψήφιους?σε ευχαριστώ εκ των προταίρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστώσεις είναι τα άτομα που θα πάρουν /θέσεις ΠΔΕ περιφερειακές διευθύνσεις /σε ποιες περιοχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη Τουμπουλίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή