Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Υ.ΠΑΙ.Θ, Ανδρέα Λοβέρδου με Υ.ΕΘ.Α, Δημήτρη Αβραμόπουλου και ΥΔΤ&ΠΠ, Βασίλη Κικίλια - ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΟΕ


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ

 Συνάντηση Υ.ΠΑΙ.Θ, Ανδρέα Λοβέρδου με Υ.ΕΘ.Α, Δημήτρη Αβραμόπουλου και ΥΔΤ&ΠΠ, Βασίλη Κικίλια
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας θα συναντηθούν αύριο Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014. Η συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφορά εκπαιδευτικά θέματα.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΟΕ
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος θα συμμετάσχει αύριο Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 σε σύσκεψη για τις δράσεις του «Κοινωνικού Σχολείου». Στην σύσκεψη θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Πολιτισμού. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Ο κ. Λοβέρδος θα συναντηθεί στις 17:30 με εκπροσώπους της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Η Σύσκεψη για το «Κοινωνικό Σχολείο» και η συνάντηση με την ΔΟΕ θα είναι ανοιχτές για τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου