Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ(ΠΕ23) ΣΕ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΤΗΣ Π.Δ.Ε ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ(ΠΕ23) ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ...ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΣΠΑ


Πρόσληψη προσωρινής αναπληρώτριας Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) για το διδακτικό έτος 2014‐15 στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού», του Άξονα Προτεραιότητας 3 του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2007‐2013)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ: Η αναπληρώτρια Ψυχολόγος(ΠΕ23) παραιτήθηκε λόγω του ότι έθεσε υποψηφιότητα στις πρόσφατες Βουλευτικές Εκλογές. Η αναπληρώτρια δεν εξελέγη, αλλά ταυτόχρονα επειδή δούλευε ως αναπληρώτρια ΕΣΠΑ, έχασε τη θέση της. Αν ήταν μόνιμη ή αναπληρώτρια από τον κρατικό προϋπολογισμό δεν θα την έχανε. Αυτά έχει το ΕΣΠΑ. Αυτά έχουν οι ευκαιριακές λύσεις σε μόνιμα προβλήματα. Αυτά συμβαίνουν όταν εξακολουθούν να προσλαμβάνονται αναπληρωτές 10 και 12 χρόνια για να καλύπτουν πάγιες ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου