Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Κατάθεση Αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Προγράμμα Σπουδών στην Κοινωνική Εργασία του ΤΕΙ Αθηνών


Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας ανακοινώνει, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 και ειδικότερα για τον Σεπτέμβριο 2015, την έναρξη του «Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Κοινωνική Εργασία» με δύο κατευθύνσεις:
  • Κλινική Κοινωνική Εργασία με Παιδιά, Εφήβους και Οικογένεια
  • Κοινοτική Κοινωνική Εργασία.
Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτές/οί πτυχιούχοι Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ και Πανεπιστήμιων της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής.
Πληροφορίες για την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα κριτήρια επιλογής των εισακτέων φοιτητών και για διάφορα άλλα ζητήματα εκπαιδευτικής και διοικητικής οργάνωσης αναφέρονται στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.
Οι ενδιαφερόμενες/οι θα πρέπει να καταθέσουν την αίτησή τους από 10 Μαρτίου έως και 30 Απριλίου 2015 στην Γραμματεία του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας (Θηβών 274, Αιγάλεω) και από ώρα 13.00 - 15.00 μμ.
Τα δίδακτρα παρακολούθησης του Μ.Π.Σ. ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 3.500 ευρώ και για τα 4 εξάμηνα (καταβολή του 25% του συνόλου των διδάκτρων στην έναρξη κάθε εξαμήνου).

skle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου