Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

"September"...της Πέννυς Παναγιωτοπούλου...Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία...Κυριακή 5 Απριλίου...ΑΘΗΝΑ

 
Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία
Δελτίο Τύπου 1/4/2015

Η Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδας, σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας της Πέννυς Παναγιωτοπούλου "September" (2013)
Την Κυριακή 5 Απριλίου στις 12.00 στον κινηματογράφο Λαίς
Η ταινία «September» (2013), της Πέννυς Παναγιωτοπούλου («Δύσκολοι αποχαιρετισμοί: ο μπαμπάς μου»), συνεχίζει το αφιέρωμα της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο. Η Άννα ζει μόνη με τον σκύλο της για μοναδικό σύντροφο. Ο ξαφνικός θάνατός του γίνεται αφορμή να έρθει πιο κοντά σε μια γειτονική οικογένεια και να μπει στη ζωή της, με τον τρόπο που η ίδια μπορεί να το κάνει.
Η μοναχική ζωή της Άννας πρωταγωνιστεί στην ταινία και γίνεται το κιάλι που φέρνει τον θεατή κοντά στη δική του εσωτερική και εξωτερική πραγματικότητα, με την οποία η ψυχανάλυση συνδιαλέγεται για μια ακόμη φορά σε αυτή την τέταρτη (4η) συνάντηση με τον κινηματογράφο.
Την ταινία προλογίζει ο κριτικός κινηματογράφου Γ. Μπράμος. Μετά την προβολή ακολουθεί σχολιασμός και συζήτηση με την ψυχαναλύτρια, κα Αρ. Ασέρ, τη σκηνοθέτιδα και το κοινό.


Διεύθυνση Προβολής:
Ιερά οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136
104 35, Κεραμεικός, Αθήνα 

Κυριακή 5/4/2015 12:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου