Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Εκδήλωση βράβευσης των σχολείων που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα-διαγωνισμό: «Κύπρος 1974-2014, Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ…»


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

Αύριο Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Αίθουσα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων,η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών δημιουργιών που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Κύπρος 1974-2014, Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ…».
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.
Ο διαγωνισμός οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. και το Σπίτι της Κύπρου - Μορφωτικό γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Απευθύνθηκε σε μαθητές όλων των τάξεων δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας.
Στην εκδήλωση βράβευσης θα παραστούν μαθητές και εκπαιδευτικοί από όλη τη χώρα και την ομογένεια με σκοπό να παραλάβουν τα βραβεία τους αλλά και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.
Τις κορυφαίες διακρίσεις θα απονείμουν στους μαθητές ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Τάσος Κουράκης και ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα και πρώην Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου Κυριάκος Κενεβέζος.
Χώρος εκδήλωσης: Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αίθουσα "Jacqueline de Romilly"
Ημερομηνία και ώρα εκδήλωσης: Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, 12:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου