Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΑΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.



Δεν ανανεώθηκαν τελικά οι αποσπάσεις Διευθυντών του Yπουργείου Παιδείας. Συγκεκριμένα δεν αποσπάσθηκαν, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστας Παπαχρήστος, ο Διευθυντής Ειδικής Αγωγής Κώστας Λολίτσας, και ο Διευθυντής Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Γ. Λιγνός...ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Αναδημοσιεύουμε από το enelea.blogspot.gr σχόλιο επί του θέματος 

ΣΧΟΛΙΟ: Τα είχαμε πει, όπως και ο συνάδερφος κ.Βούγιας, στις 14/8/2015. Ανεξάρτητα από την εντελώς διαφορετική επιστημονική προσέγγιση που έχουμε στο επίμαχο θέμα της συνάφειας και χωρίς να προσωποποιούμε ειδικά στο πρόσωπο του νυν Δ/ντή Ε.Α.Ε., πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι άκαιρο, λάθος και ίσως αποδειχτεί επικίνδυνο αυτό που γίνεται και μάλιστα αυτή την ευαίσθητη περίοδο ειδικά για τη Δ/νση Ε.Α.Ε. αλλά και για τη νεοσύστατη Δ/νση Επαγγελματικής Εκπ/σης η οποία έχει άμεση συνεργασία εκ των πραγμάτων με τη Δ/νση Ε.Α.Ε. (φανταζόμαστε ότι τα ίδια ισχύουν και για τη Δ/νση Π.Ε.)
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΘΩΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΣΟ ΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. 
Ο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΣΜΕΑΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΑΤΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
 ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΙΣ 14/8/2015 ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου