Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ 350 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Δ.Ε.(ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ Π.Δ.Ε.), ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Σήμερα, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, υλοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η Διαταγή του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και ο Διευθυντής Ειδικής Αγωγής κος Κωνσταντίνος Λολίτσας ανέλαβε τα καθήκοντά του στη Διεύθυνση Ε.Α.Ε.

Αμέσως μετά έγινε η κατανομή των 350 πιστώσεων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων(Π.Δ.Ε.), για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π ως εξής:

Π.Δ.Ε.
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.
ΑΤΤΙΚΗΣ
223
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
39
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
46
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
42
ΣΥΝΟΛΟ
350

Αυτές θα διατεθούν για πρόσληψη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.) για στελέχωση των Ειδικών Σχολείων και των ΚΕ.Δ.Δ.Υ. των Περιφερειών Αττικής, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας για το 2015-16.

 Θα αποσταλούν δε αύριο στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.), οι οποίες ανάλογα με τις ανάγκες τους θα κατανείμουν το προσωπικό σε ειδικότητες Ε.Ε.Π. και σε Ε.Β.Π.

Θα ακολουθήσει και η αποστολή στις υπόλοιπες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.), των πιστώσεων Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π., από Προγράμματα ΕΣΠΑ,  για πρόσληψη σε Ειδικά Σχολεία, ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ.-http://seepea-stella.blogspot.gr/2015/10/3.html

Να υπενθυμίσουμε πως ακόμα αναμένουμε οριστικούς πίνακες υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. για το 2015-16, από τις Π.Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(Ε.Ε.Π.)-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Βασίλης Βούγιας
7/10/2015

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας.
    Εκτός απο τις 39 θέσεις του ΠΔΕ για Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π στην Δυτική Μακεδονία, θα δοθούν και άλλες πιστώσεις,εκτός απο αυτές?
    Μήπως γνωρίζετε πόσες απο τις θέσεις θα πάνε σε Ε.Β.Π?
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και 8 Συνοδοί ΕΒΠ, 5 Συνοδοί Σχολικοί Νοσηλευτές.
      Την κατανομή θα την αποφασίσει το ΠΥΣΕΕΠ

      Διαγραφή