Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ε.Ε.Π. ΣΕ ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ...ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ



Βρίσκονται, απότι πληροφορήθηκα, ήδη στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας οι πιστώσεις(το 70% των συνολικών) του ΕΣΠΑ που αφορούν σε προσλήψεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.) σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και Ε.Δ.Ε.Α.Υ.

Επίσης στις Π.Δ.Ε. βρίσκονται και οι πιστώσεις που αφορούν σε Συνοδούς Ε.Β.Π. και Σχολικούς Νοσηλευτές ΠΕ25, όχι όμως αυτές μέσω ΠΕΠ. - http://seepea-stella.blogspot.gr/2015/10/3.html -

Αύριο λοιπόν η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) Στερεάς Ελλάδας θα καλέσει για τοποθέτηση σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. 12 Κοινωνικούς ΛειτουργούςΠΕ30 και 11 ΨυχολόγουςΠΕ23. 

 Σήμερα δόθηκε εντολή τοποθέτησης( Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. )σε 39 αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.( 26 Ε.Β.Π. - 7 Λογοθεραπευτές ΠΕ21 & ΠΕ26 - 4 Σχολικούς Νοσηλευτές ΠΕ25 - 2 Εργοθεραπευτές ΠΕ29).

Θα ακολουθήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα προσλήψεις 7 Κοινωνικών ΛειτουργώνΠΕ30 και 7 ΨυχολόγωνΠΕ23 για την στελέχωση 7 Ε.Δ.Ε.Α.Υ. στη Στερεά Ελλάδα(3 Φθιώτιδα, 2 Εύβοια και 2 Βοιωτία) και 8 Ε.Ε.Π. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε.

Μετά την 1η Νοεμβρίου, θα διατεθεί και το υπόλοιπο 30% των πιστώσεων, δηλαδή 5 Ε.Ε.Π. και 4 Ε.Β.Π. για Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και 8 Ε.Ε.Π. για ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ.

Επίσης, όταν επιτέλους οι αιρετές Περιφέρειες ολοκληρώσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες, θα διατεθούν κάποια στιγμή και οι πιστώσεις για Συνοδούς Ε.Β.Π. και Σχολικούς Νοσηλευτές ΠΕ25 μέσω ΠΕΠ. 

Βασίλης Βούγιας 

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα κ. Βούγια!Κάλεσαν σήμερα και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά δεν υπάρχει καμία πίστωση για Συνοδούς Ε.Β.Π, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης θέσης στην πορεία και επίσης αν δεν δεχθούμε την πρόσληψη τώρα τι ακριβώς γίνεται σε αυτήν την περίπτωσή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξύ των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ δεν υπάρχει κινητικότητα. Αν δεν δεχθείτε την πρόσληψη τώρα διαγράφεσθαι, αλλά το ΠΥΣΕΕΠ αποφασίζει εν τέλει.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ!Δηλαδή, η δυνατότητα βελτίωσης θέσης εξαρτάται από το οικείο ΠΥΣΕΕΠ? και ακόμα μια ερώτηση: αν δηλώσω ένα ή δύο σχολεία μόνο (τα πιο κοντινά σε εμένα) και δεν με προσλάβουν?τι διαδικασία ακολουθείται?

      Διαγραφή
    3. Μεταξύ των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ δεν υπάρχει κινητικότητα.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή