Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π. ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ(ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Π.Δ.Ε.) - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ


Σύμφωνα με όσα μας είπαν πριν από λίγο οι αρμόδιες υπηρεσιες του Υπουργείου Παιδείας, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 το πρωί θα βρίσκεται στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) το 70% των πιστώσεων -http://seepea-stella.blogspot.gr/2015/10/3.html -(οι υπόλοιπες θα διατεθούν από 1η Νοεμβρίου και μετά) από το Πρόγραμμα εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών-Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(Σ.Μ.Ε.Α.Ε.)-πιθανή αποστολή στις Π.Δ.Ε. σήμερα αργά το απόγευμα- και από το Πρόγραμμα ανάπτυξης υποστηρικτικών δομών για την ένταξη και συμπερίληψη στην εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία- (ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ.)-πιθανή αποστολή στις Π.Δ.Ε. τη Δευτέρα το πρωί.

Έτσι ουσιαστικά πάμε για πιθανή ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας των συναδέλφων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015.

Όσον αφορά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που λαμβάνει πιστώσεις και από το Π.Δ.Ε. και λίγες από τα διαθέσιμα  Προγράμματα ΕΣΠΑ, επιλέχθηκε να διατεθούν όλες μαζί, Π.Δ.Ε. και το 70% των πιστώσεων του ΕΣΠΑ που θα διατεθούν σε πρώτη φάση, έτσι ώστε να μην καταστρατηγηθεί ο αξιολογικός πίνακας και η σειρά προτίμησης των συναδέλφων αναπληρωτών και ο καθένας/μιά να προσληφθεί, όσο είναι εφικτό,  στον τόπο που επιθυμεί.
  
Στην Περιφέρεια Αττικής, που λαμβάνει πιστώσεις μόνον από το Π.Δ.Ε.(πλήν 7+7 από ΕΣΠΑ), σήμερα συνεδρίαζε το οικείο Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. για την κατανομή των πιστώσεων.

Τέλος τη Δευτέρα θα γίνουν κατά τα φαινόμενα και οι προσλήψεις εκπαιδευτικών(ένα ποσοστό) για την Παράλληλη Στήριξη-Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης.

Βασίλης Βούγιας
9/10/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου