Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

"ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΤΕ"




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Α.

 «ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟΙ!!!»

 Συνάδελφοι

 Ναι απίστευτο και όμως αληθινό…!!! 

Δεν μπορούν να μας καλέσουν γιατί δεσμεύονται από μια παράγραφο της εγκυκλίου πρόσληψης ΕΑ, δηλαδή ότι οι τομείς ανοίξανε και λειτουργούν ΜΟΝΟ εκεί που λειτουργούσαν πριν με μόνιμους!!! 

Το ότι στην Ειδική Αγωγή το 85% λειτουργεί με αναπληρωτές που αναπληρώνουν ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ και ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ το ότι στην Ειδική Αγωγή (Α/βαθμια & Δ/βαθμια) δεν ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ και λειτουργούν όλα τα χρόνια με αναπληρωτές που ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ δεν λαμβάνεται υποψιν!!! 

ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΠΑΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΕΕΕΚ & ΕΓ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ -Την ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της ΟΛΜΕ που θα επισκεφτεί ο Υπουργός Παιδείας κ. Φίλης .

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 10.30 στην πύλη του Υπουργείου Παιδείας ΟΛΟΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ !!!! (ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ).

 Πρέπει να τονίσουμε ότι στην πρώτη συνάντηση που κάναμε την Παρασκευή υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από τον Διευθυντή ΕΑ κ, Λολίτσα και από τον Διευθυντή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης κ Μουστάκα

(ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝ. 6956308057)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου