Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μήνυμα ΥΠΠΕΘ Νίκου Φίλη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης ΠΕ και ΔΕ


Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των νέων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης δήλωσε: «Η διαδικασία επιλογής των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Για πρώτη φορά οι Διευθυντές  Εκπαίδευσης επελέγησαν από αποκεντρωμένες δομές στις 13 Περιφέρειες, με δημοκρατικό τρόπο και όλα εκείνα τα κριτήρια – τυπικά προσόντα ψηφοφορία και συνέντευξη- που κατέστησαν αδιάβλητη και αντικειμενική, την όλη διαδικασία.
 Η κυβέρνηση της Αριστεράς για μία ακόμα φορά και  σε αντίθεση με το παλιό κομματικό σύστημα  απέδειξε στην πράξη ότι σέβεται τους δημοκρατικούς κανόνες, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία.
 Θέλω να συγχαρώ όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις διαδικασίες ανάδειξης Διευθυντών Εκπαίδευσης. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους Περιφερειακούς Διευθυντές και τα Συμβούλια Επιλογής, που είχαν την ευθύνη των διαδικασιών.
Εύχομαι σε όλους τους Διευθυντές καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους και στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν για την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου. Τέλος τους διαβεβαιώνω ότι το Υπουργείο Παιδείας θα σταθεί αρωγός  και συμπαραστάτης στην προσπάθεια τους.

Καλή Δουλειά!
Καλή Δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου