Σάββατο 13 Μαΐου 2017

2ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας “Από το Παιδί στον Ενήλικα”...6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2017...ΑΘΗΝΑ



Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης ΔΕΠΥ (ΕΕΜ ΔΕΠΥ) σας προσκαλεί στο 2ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας “Από το Παιδί στον Ενήλικα”, με διεθνή συμμετοχή, που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Stratos Vassilikos στην Αθήνα.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://congress.adhd.gr/

Κύριος στόχος του Συνεδρίου είναι η ανάπτυξη του διεπιστημονικού διαλόγου για τη βαθύτερη κατανόηση και διαχείριση των διαχρονικών συμπτωμάτων της ΔΕΠΥ στην εκπαίδευση, στην υγεία και στην ποιότητα ζωής, ιδίως στα πλαίσια της συνύπαρξης με άλλες νευροαναπτυξιακές, συναισθηματικές και συμπεριφορικές διαταραχές στο περιβάλλον που διαμορφώνουν οι σύγχρονες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.
Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου επικεντρώνεται στη σύνθεση ενός πολύπλευρου προγράμματος, ώστε οι συμμετέχοντες, όχι μόνο να εμπλουτίσουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και δεξιότητες, αλλά και να κινητοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για μελλοντική έρευνα.
Θα περιλαμβάνονται παρουσιάσεις σε σύγχρονα δεδομένα έρευνας και καθημερινής πρακτικής σε  πολλαπλούς τομείς όπως νευροβιολογίας, ψυχομετρίας, θεραπειών και διαχείρισης των ελλειμμάτων, εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, υποστήριξης των ατόμων κάθε ηλικίας με ΔΕΠΥ και των οικογενειών τους, καθώς και σε θέματα κοινωνικής επικαιρότητας.
Οι τρέχουσες εξελίξεις θα αναδειχτούν μέσα από ειδικές διαλέξεις διακεκριμένων προσκεκλημένων ελλήνων και διεθνών ομιλητών, ευρείας θεματολογίας συμπόσια ολομέλειας, παράλληλες ομάδες εργασίας και εκπαίδευσης, συνεδρίες νέων επιστημόνων, βιωματικά εργαστήρια και κλινικά φροντιστήρια εφαρμοσμένου χαρακτήρα, ελεύθερες προφορικές ή αναρτημένες ανακοινώσεις.
Το 2ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας “Από το Παιδί στον Ενήλικα”, συνεχίζοντας την παράδοση της αρχικής θεσμοθέτησής του, θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο 2017, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ενημέρωσης για τη ΔΕΠΥ (ADHD Awareness Month) παράλληλα με άλλες ειδικές εκδηλώσεις παγκοσμίως.
Σας προσκαλούμε να συνεισφέρετε στον εμπλουτισμό του επιστημονικού προγράμματος και να συμμετάσχετε ενεργά στις εργασίες του Συνεδρίου!


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΕΠΥ
για την οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου
https://congress.adhd.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου