Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Άλλη μια διάκριση για τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λιβαδειάς

Άλλη μια διάκριση για τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς

Οι μαθητές  του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς, Λάμπρος Κόντος, Δημήτρης Κουτσοδήμος και Γιώργος Νικολάου κατέκτησαν το Ειδικό Βραβείο στον 5ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό για την Επιχειρηματικότητα, που διοργάνωσαν τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας.
Οι μαθητές πήραν μέρος στον διαγωνισμό με την εργασία: «ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», μια εργασία που σύμφωνα με την κριτική επιτροπή συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία και βρέθηκε μεταξύ των πρώτων και βραβευθέντων προτάσεων.
Η απονομή έγινε στη  Χαλκίδα την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης. Χαρακτηριστικό της υποδοχής που έτυχε η εργασία, είναι ότι κρίθηκε σκόπιμο από τους διοργανωτές να παρουσιαστεί, μόνη αυτή μεταξύ των άλλων, στην τελετή των απονομών.
Τη βράβευση έκαναν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Δημητρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγώτης Αγνιάδης και η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά.
Στην τελετή παραβρέθηκαν μαθητές από όλα τα σχολεία της Στερεάς Ελλάδας, εκπρόσωποι της Εκπαίδευσης, της Αυτοδιοίκησης, του Επιχειρηματικού κόσμου, γονείς και καθηγητές των μαθητών.
Τον διαγωνισμό διοργάνωσαν τα Επιμελητήρια της Στερεάς, με την υποστήριξη της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και τελούσε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Την προσπάθεια τον μαθητών στήριξε εθελοντικά ο οικονομολόγος κ. Χρήστος Γαλανός.
Συγχαρητήρια στους μαθητές Λάμπρο, Δημήτρη και Γιώργο που μετά τους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics της Αυστρίας, μας έκαναν να νιώσουμε περηφάνια και συγκίνηση για μια ακόμη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου