Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Π.Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2017-18

Μετά τα αριθμ. 15152/01/2017/09-08-2017 & 15612/01/2017/18-08-2017 έγγραφα της Διεύθυνσης Προκηρύξεων του Α.Σ.Ε.Π. που αφορούν σε έλεγχο νομιμότητας και στον κατ’ ένσταση έλεγχο υποψηφίων κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης όλων των κλάδων Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. της Περιφ/κής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας για το διδακτικό έτος 2017-18, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας με την αριθμ. πρωτ. Φ.35.2/7900 Απόφαση κυρώνει τους οριστικούς πίνακες κατάταξης των αντίστοιχων κλάδων του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού που ισχύουν για το διδακτικό έτος 2017-2018.
Για τη διαδικασία πρόσληψης καθώς και για τα λειτουργικά κενά των ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ, ΕΔΕΑΥ και την εξειδικευμένη υποστήριξη μαθητών που φοιτούν σε σχολικές μονάδες Γενικής Εκπαίδευσης, όπου θα κληθούν να τοποθετηθούν οι υποψήφιοι, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Υπενθυμίζουμε στις/στους αναπληρώτριες/-ές ΕΒΠ-ΕΕΠ οι οποίοι θα κληθούν για πρόσληψη, ότι κατά την ανάληψη υπηρεσίας πρέπει να προσκομίσουν στην ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας πρωτότυπα πιστοποιητικά υγείας και φυσικής καταλληλότητας στα οποία να βεβαιώνεται η σωματική και ψυχική υγεία και καταλληλότητα ώστε να ανταποκρίνονται στις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών που φοιτούν στις Δομές της Ειδικής Αγωγής από: α) γενικό ιατρό ή παθολόγο ΚΑΙ β) ψυχίατρο. Τα πιστοποιητικά αυτά πρέπει να είναι πρόσφατα, από δημόσιο ή ιδιώτη ιατρό.
Προσοχή: Οι υποψήφιοι/-ες που εργάστηκαν κατά το σχολικό έτος 2016-2017, υποχρεούνται να προσκομίσουν νέα πιστοποιητικά υγείας. Όσες βεβαιώσεις είναι από δημόσιο νοσοκομείο/φορέα πρέπει να φέρουν και στρογγυλή σφραγίδα.
Όλοι οι υποψήφιοι/ες αναπληρωτές/τριες παρακαλούνται να παρακολουθούν καθημερινά την ιστοσελίδα της Π.Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας (http://pdede.sch.gr) για ανακοινώσεις και έκτακτη ενημέρωση, καθώς η ενημέρωση των υποψηφίων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας.
Δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.
 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου