Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ   ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Αξιότιμοι Συνάδερφοι/ισσες,
 
Σε συνέχεια του ενημερωτικού σημειώματος που σας απεστάλη την προηγούμενη εβδομάδα και εφόσον δεν προέκυψε κάποια διαφορετική άποψη για την ημερομηνία της τακτικής Γ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. οριστικοποιείται ως ημερομηνία για την πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας η Τετάρτη 27η Ιουνίου στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών στο Θησείο (Αγίων Ασωμάτων 16-20 & Διπύλου).  
 
Η ακριβής ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης θα προσδιοριστεί από το χρόνο που θα μπορούν να είναι οι Αντιπρόσωποι στη  Συνέλευση και θα ακολουθήσει νεώτερη σχετική ανακοίνωση.
 
Παρακαλούμε ο κάθε Περιφερειακός Σύλλογος να ενημερώσει τους αντιπροσώπους της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και να  αποστείλει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο e-mail της Ομοσπονδίας  (poseepea@yahoo.gr)  λίστα με τους συμμετέχοντες από κάθε Περιφερειακό Σύλλογο. 
 
  Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι  θα δοθεί η δυνατότητα για όποιον το επιθυμεί να παρακoλουθήσει μέσω Skype την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας (θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου