Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΣΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ - ΛΥΚΕΙΑ...ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ Ε.Α.Ε. Π. ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ


Ο Διευθυντής Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Π. Κασσιανός, απαντά με το υπ αριθμ. έγγραφο 86419/Δ3/25-5-2018 στο υπ αριθμ. 203/21-05-2018, έγγραφο της Δ.Δ.Ε. Κυκλάδων, σχετικά με τον Γενικό Μέσο Όρο (Γ.Μ.Ο.) στα Ενιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια – Λύκεια(ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.).,
πως το μάθημα της Ζώνης δημιουργικών δραστηριοτήτων ως μάθημα Γενικής Παιδείας στην Α΄ Λυκείου του Λυκείου των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων θα υπολογιστεί στην Εξαγωγή του βαθμού προαγωγής ενώ στις Β, Γ και Δ τάξεις θα εξαιρεθεί.

 Επίσης, διευκρινίζει ότι το μάθημα των Καλλιτεχνικών (Πολιτισμός και Δραστηριότητες) της Α΄ Λυκείου όπως και η Φυσική Αγωγή σε όλες τις τάξεις του Λυκείου δεν υπολογίζονται στο Γενικό Μέσο Όρο (Γ.Μ.Ο.)
 
Τέλος αναφέρει πως στον Γ.Μ.Ο. των Α, Β, Γ και Δ τάξεων του Γυμνασίου των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων δεν θα υπολογισθούν τα μαθήματα της Ζώνης δημιουργικών δραστηριοτήτων και του ΣΕΠ.

Βασίλης Βούγιας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ε.Α.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου