Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Π.Δ.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2018-19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
     Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνει την  ανάρτηση τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης των υποψηφίων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) ανά κλάδο, καθώς και του πίνακα Απορριπτέων με τους υποψηφίους κλάδου ΕΕΠ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της εγκυκλίου 56267/Ε4/5-04-2018 «Πρόσκληση υποψηφίων ΕΕΠ & ΕΒΠ», στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου (http://naigaiou.pde.sch.gr/pde2/?cat=35).
    Κατά των προσωρινών πινάκων Ε.Ε.Π. δύναται να υποβληθεί ένσταση στο ΑΣΕΠ από τους υποψηφίους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών που αρχίζει από την Τρίτη 10/07/2018,  έως και την Δευτέρα 16/07/2018 (καθώς η λήξη των 5 ημερών είναι μη εργάσιμη, η λήξη μετατίθεται στην πρώτη εργάσιμη)  αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), στον οποίο έχει αναρτηθεί Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση των πεδίων της ένστασης.
Για την ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, στη διαδρομή: «Πολίτες-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» η οποία πραγματοποιείται με:
ή
  • Εγγραφή Νέου Χρήστη (με πλήρη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων από τους υποψήφιους) και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα Στοιχεία Σύνδεσης, οι υποψήφιοι προχωρούν στην «Είσοδο Μέλους» και στην επιλογή <<ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ>>.
Οι υποψήφιοι που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π. προχωρούν στην «Είσοδο Μέλους» χρησιμοποιώντας τα Στοιχεία Σύνδεσης. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων παρέχεται ειδικά σχεδιασμένος σύνδεσμος «Ξέχασα τον κωδικό μου» στη διαδρομή: «Πολίτες ->Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες».
Σημειώνεται ότι για την ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων στην εν λόγω πρόσκληση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη ενεργού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).
Το Α.Σ.Ε.Π. εξετάζει τις υποβληθείσες ενστάσεις, ελέγχει τη νομιμότητα των πινάκων κατάταξης αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και εκδίδει σχετική απόφαση.
Καμία ένσταση δεν υποβάλλεται στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων/Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ & ΕΒΠ και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου