Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

"Ας ελπίσουμε κ. Κεραμάρη τα λάθη των υπαλλήλων της ΠΔΕ Α.Μ.Θ. να μην αποτελέσουν αιτία για να μείνει άνεργος κάποιος συνάδελφος ΕΕΠ-ΕΒΠ τη φετινή σχολική χρονιά!" - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Προέδρου του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Β.Π. Α.Μ.Θ. Κ. Ιορδανίδου



Αγαπητοί συνάδελφοι,

 η πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Β.Π. Α.Μ.Θ., κα Ιορδανίδου Κρυσταλλία με αφορμή τα πολλά μηνύματα που έχει ήδη δεχθεί είτε τηλεφωνικά είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συλλόγου από αναπληρωτές Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. σε σχέση με λάθη και αστοχίες που έχουν παρατηρηθεί και τη φετινή χρονιά στους προσωρινούς πίνακες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Π.Δ.Ε. Α.Μ.Θ. επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, κ. Κεραμάρη, προκειμένου να ζητήσει να ανακοινοποιηθούν οι πίνακες διορθώνοντας τα λάθη στη μοριοδότηση των συναδέλφων, την ευθύνη των οποίων έχουν αποκλειστικά και μόνο οι υπάλληλοι της ΠΔΕ ΑΜΘ.
 Ο κ. Κεραμάρης αναγνώρισε ότι έχουν γίνει αρκετά λάθη στη μοριοδότηση των συναδέλφων ΕΕΠ, τα οποία οφείλονται σε αστοχίες των υπαλλήλων της ΠΔΕ ΑΜΘ, αλλά το μόνο που μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή για να δικαιωθούν οι συνάδελφοι είναι να υποβάλλουν ένσταση στον ΑΣΕΠ.

 Ας ελπίσουμε κ. Κεραμάρη τα λάθη των υπαλλήλων της ΠΔΕ Α.Μ.Θ.  να μην αποτελέσουν αιτία για να μείνει άνεργος κάποιος συνάδελφος ΕΕΠ-ΕΒΠ τη φετινή σχολική χρονιά!

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Β.Π. Α.Μ.Θ.
Ιορδανίδου Κρυσταλλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου