Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
τηλ.: 6972056448
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

ΑΘΗΝΑ, 10/8/2018
                                           
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

            Σήμερα Παρασκευή 10 Αυγούστου έγινε τηλεφωνική επικοινωνία της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με τη Γενική Διευθύντρια του Α.Σ.Ε.Π. κα Καλλιόπη Στάγκα. Η συνομιλία μας επικεντρώθηκε στα παρακάτω θέματα και δόθηκαν οι ακόλουθες απαντήσεις:
1)     Οι αποφάσεις του Α.Σ.Ε.Π. επί των ενστάσεων των υποψηφίων αναπληρωτών του Ε.Β.Π. έχουν αποσταλεί σε όλες τις Π.Δ.Ε. (και στην Π.Δ.Ε. Αττικής), οι οποίες και έχουν πλέον την ευθύνη για την έκδοση των οριστικών πινάκων σε συντονισμό με το αυτοτελές τμήμα Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. του Υπουργείου Παιδείας.
2)     Σε σχέση με την έκδοση των οριστικών πινάκων του Ε.Ε.Π. το Α.Σ.Ε.Π. επεξεργάζεται ανά Π.Δ.Ε. τις ενστάσεις των υποψηφίων αναπληρωτών και σε όποιες Π.Δ.Ε. τις ολοκληρώνει, αποστέλλει σταδιακά τις αποφάσεις επ’αυτών. Ήδη όπως μας επισήμανε η κα Στάγκα έως τις 20 Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία στις Π.Δ.Ε. Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Στερεάς Ελλάδας και θα ακολουθήσουν η Π.Δ.Ε. Πελοποννήσου, Ν. Αιγαίου, Β. Αιγαίου και εν συνέχεια οι υπόλοιπες Π.Δ.Ε. Ο μεγαλύτερος αριθμός των ενστάσεων συγκεντρώνεται αναλογικά στις Π.Δ.Ε. Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, όπου καταβάλλεται σημαντική προσπάθεια να ολοκληρωθούν περί τα τέλη Αυγούστου. Η κα Στάγκα μας επισήμανε για μία ακόμη φορά το μεγάλο αριθμό των ενστάσεων των υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. (613) καθώς και τη σημαντική καθυστέρηση σε σχέση με την περσινή χρονιά της έκδοσης των προσωρινών πινάκων για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου