Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Ξεκίνησε η διαδικασία σύστασης των νέων Οργανικών θέσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε.



Όπως εγκαίρως είχαμε ενημερώσει, το Υπουργείο Παιδείας εκκινώντας τη διαδικασία σύστασης των νέων Οργανικών θέσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τηρώντας την πρόβλεψη της παραγράφου 4, του άρθρου 34, του νόμου 3699/2008, απέστειλε στα Κ.Ε.Σ.Υ. πίνακα excel με τις προβλεπόμενες οργανικές θέσεις Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π. ανά Σ.Μ.Ε.Α.Ε., σύμφωνα με στοιχεία των Υπηρεσιών του και στοιχεία που αντλήθηκαν από το myschool στις 8/2. 

  • Τα Κ.Ε.Σ.Υ. θα υποβάλλουν τον πίνακα με καταγεγραμμένες στις σχετικές στήλες τις εισηγήσεις τους για προσθήκη ή αφαίρεση οργανικών θέσεων με σχετικό διαβιβαστικό στις οικείες Π.Δ.Ε, με τις εισηγήσεις τους για την ίδρυση νέων οργανικών θέσεων Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π. στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. αρμοδιότητάς τους, το αργότερο έως την Τρίτη 19/02/2019.
  • Ακολούθως οι Π.Δ.Ε. θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά τον πίνακα στην ηλεκτρονική διεύθυνσηeep-evp@minedu.gov.gr του ΥΠ.Π.Ε.Θ. έως και την Πέμπτη 21/02/2019.
  •  Βέβαια το Υπουργείο, θα αξιοποιήσει επαρκώς τη γνωστή πρόταση της Επιτροπής, για σύσταση των νέων Οργανικών θέσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε..
  • Τέλος να υπενθυμίσουμε πως για τη σύσταση των νέων Οργανικών θέσεων θα χρειασθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση(Κ.Υ.Α.) των Υπουργών Παιδείας, Εσωτερικών και Οικονομικών, όπως προβλέπει η παράγραφος 4, του άρθρου 34, του νόμου 3699/2008.

Β. Βούγιας
 
 

Η Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

Εισήγηση για τη σύσταση οργανικών θέσεων στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ)

Με εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ξεκινά η διαδικασία ίδρυσης νέων οργανικών θέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.
Συγκεκριμένα τα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) καλούνται μέχρι την Τρίτη 19/02/2019 να εισηγηθούν τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) της περιοχής ευθύνης τους και στη συνέχεια οι εισηγήσεις των μέσω των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης να υποβληθούν στο Υπουργείο Παιδείας έως την Πέμπτη 21/02/2019.

Το έγγραφο σε μορφή pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου