Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Πρόσκληση Υποβολής Εκπαιδευτικού Υλικού Για το Επιστημονικό Διήμερο "Εκπαίδευση στη Δημοκρατία - Δημοκρατία στην Εκπαίδευση"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Ε.Π.

Πρόσκληση Υποβολής Εκπαιδευτικού Υλικού Για το Επιστημονικό Διήμερο 
Εκπαίδευση στη Δημοκρατία - Δημοκρατία στην Εκπαίδευση  

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), στο πλαίσιο της διοργάνωσης Επιστημονικού Διημέρου με θέμα Εκπαίδευση στη Δημοκρατία-Δημοκρατία στην Εκπαίδευση (19-20 Απριλίου 2019), προσκαλεί ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς (σε ομάδες) πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (δημόσιας ή ιδιωτικής):

Να υποβάλλουν πρωτότυπες εκπαιδευτικές παρεμβάσεις που έχουν υλοποιήσει και δοκιμάσει και έχουν ως θέμα τους τη Δημοκρατία ως αντικείμενο ή ως διαδικασία στο σχολείο.
Από τις προτάσεις που θα υποβληθούν περιορισμένος (3 ή 4) αριθμός (οι πιο ενδεικτικές και χαρακτηριστικές) θα κληθούν να παρουσιαστούν με μορφή εργαστηρίου στις 20 Απριλίου (στα πλαίσια του Επιστημονικού Διημέρου).

Οι προτάσεις θα υποβάλλονται στην πλατφόρμα του ΙΕΠ https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php (από 19-03-2019 ώρα 12:00 έως τις 05-04-2019 ώρα 24:00).

 _____________________________________

  Επιστημονικό Διήμερο "Εκπαίδευση στη Δημοκρατία - Δημοκρατία στην Εκπαίδευση"

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) διοργανώνει Επιστημονικό Διήμερο με θέμα Εκπαίδευση στη Δημοκρατία-Δημοκρατία στην Εκπαίδευση στις 19 και 20 Απριλίου 2019. Στο Διήμερο θα υπάρξουν τόσο εισηγήσεις όσο και εργαστήρια.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Διήμερο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php  (από 19-03-2019 ώρα 12:00 έως 18-04-2019 ώρα 24:00). Θα δοθούν βεβαιώσεις για την παρακολούθηση του Διημέρου.
Σύντομα στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ θα υπάρχει ειδική θέση για το διήμερο (στην οποία θα ανακοινωθεί ο τόπος διεξαγωγής, το ακριβές πρόγραμμα του διημέρου και θα μπορούν οι εκπαιδευτικοί να ενημερώνονται γι’ αυτό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου