Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΣΤΗΘΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΕΠ"


Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ...

"Όλο το παιχνίδι έχει ήδη χαθεί από τη στιγμή που αρχίζει να ακούγεται τριγύρω αυτό το αναθεματισμένο "ο σώζων εαυτόν σωθήτω".
 Αυτός ο πανικός, η κλαγγή των πεών που έλεγαν οι γραφικοί της ψυχανάλυσης.
 Αυτό το σύνθημα του αλυτάρχη που λεει "σωθείτε,ει δυνατόν όλοι" κι έτσι σας ενώνει αλλά μπορεί και να σας χωρίσει: "σωθείτε,ακόμα κι ο ένας εις βάρος όλων των άλλων".
 Αρχίζουν τότε οι πλάγιες ματιές. Ποιός θα πληρώσει τη δική μου σωτηρία;
 Για ποιανού τη σωτηρία θα πάω εγω αδιάβαστος;..."
 filosofia.gr

Στις 2 Ιουλίου 2013 ιδρύθηκε  Σύλλογος με την επωνυμία «Πανελλήνιος σύλλογος εκπαιδευτικών διορισμένων με γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ», ο οποίος εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ιδρύθηκε χθες, 02/07/2013, στην Αθήνα, Πανελλήνιος σύλλογος εκπαιδευτικών διορισμένων με γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ.
Συστήθηκε 9μελής προσωρινή διοικούσα επιτροπή, με σκοπό τη διεκδίκηση με κάθε νόμιμο μέσο (δικαστικό ή εξωδικαστικό) των αιτημάτων του συλλόγου, σε σχέση και με τους σκοπούς του καταστατικού.


Αποφασίστηκε κάθε μορφής κινητοποίηση ενώπιον των αρμοδίων υπουργείων Παιδείας κ Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς και κάθε άλλης αρμόδιας αρχής.


Αποφασίστηκε επίσης, η προσφυγή των μελών στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά του προεδρικού διατάγματος για την κινητικότητα (πλεονάζοντες, υποχρεωτικές μεταθέσεις κ.λ.π.), το οποίο συμπεριλαμβάνει και τους διορισμένους με ΑΣΕΠ εκπαιδευτικούς, καθώς και αίτηση αναστολής (ασφαλιστικά μέτρα).
 Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου