Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

"ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ" ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2013-2014....ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ. ΛΑΤΣΗ


Με στόχο την ενίσχυση της δημιουργικότητας που αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της μαθησιακής και εκπαιδευτικής διαδικασίας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και επιθυμώντας να εντάξει εκπαιδευτικούς και μαθητές σε μια συμμετοχική, συνεργατική διαδικασία προς ένα συντονισμένο σκοπό, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση καθιερώνει ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, αυτή τη φορά με αποδέκτες τους παιδαγωγούς των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της χώρας.

Η δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα πραγματοποιείται μέσω του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Τουρισμού και των κατά τόπους Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η πρόσκληση είναι, επίσης, διαθέσιμη και στη σελίδα του Ιδρύματος.

"ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ"
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2013-2014
Για το σχολικό έτος 2013-2014, συμμετοχή μπορούν να υποβάλουν εκπαιδευτικοί των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων νησιωτικών περιοχών της χώρας. Για αναλυτικότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις Συχνές Ερωτήσεις.

Βασικές Προϋποθέσεις
·    Οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα πρέπει να αφορούν την ένταξη στην εκπαιδευτική πράξη διάφορων μορφών σχολικών ή εξωσχολικών δραστηριοτήτων με σκοπό την αναβάθμιση του συνολικού έργου και του ρόλου του σχολείου.
·    Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν εκπαιδευτικοί από τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία νησιωτικών περιοχών της χώρας. Δυνατότητα υποβολής προτάσεων έχουν μεμονωμένοι εκπαιδευτικοί ή ολιγομελείς ομάδες εκπαιδευτικών με έναν συντονιστή (συνολικά έως τρείς εκπαιδευτικούς).
·    Η οικονομική υποστήριξη θα πραγματοποιηθεί βάσει του αναλυτικού προϋπολογισμού που θα υποβληθεί μαζί με την πρόταση υλοποίησης της εκπαιδευτικής δράσης και μπορεί να φτάσει κατ’ ανώτατο το ποσό των τριών χιλιάδων Ευρώ (€3.000). Στις επιλέξιμες δαπάνες συμπεριλαμβάνονται κάθε είδους έξοδα για την υλοποίηση του προγράμματος, εξαιρουμένων αμοιβών. Η διαχείριση θα πρέπει να γίνει μέσω της εκάστοτε Σχολικής Επιτροπής.

Η υποβολή μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά μέχρι τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013, στη φόρμα που είναι διαθέσιμη εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου