Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Π ΤΩΝ ΚΕ.Δ.Δ.Υ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΕΣΠΑ


  Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής(Ε.Υ.Ε) Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υπουργείου Παιδείας απέστειλε έγγραφο στις Περιφερειακές Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε) της χώρας, με το οποίο διευκρινίζει το αυτονόητο, δηλαδή πως σχετικά με τις άδειες του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π) που έχει προσληφθεί στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ στο πλαίσιο Προγράμματος ΕΣΠΑ,  ισχύει ό,τι και για το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό των ΚΕ.Δ.Δ.Υ, λαμβάνοντας υπόψη τον κανονισμό λειτουργίας τους.
Προφανώς, για να φτάσει το Υπουργείο να απαντήσει εγγράφως επί του θέματος θα υπήρξαν ερωτήματα επί του "αυτονοήτου".
Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης στη χώρα μας. Η πραγματικότητα του να "διυλίζουμε τον κώνωπα και να καταπίνομεν την κάμηλον".

Βασίλης Βούγιας
26/2/2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ



             
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
        
ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ
ΜΟΝΑΔΑ Β3

                                                                                                             Μαρούσι, 21/02/2014
                                                              Αρ. πρωτ.:  2327
  Πληροφορίες  Σοφία Ντίντα, Τηλέφωνο 210 344 3795


                                                  ΠΡΟΣ:
                                                  Περιφερειακές Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης



ΘΕΜΑ: Περί Αδειών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού στα ΚΕΔΔΥ στο πλαίσιο των Πράξεων «Ανάπτυξη Υποστηρικτικών Δομών για την Ένταξη και Συμπερίληψη στην Εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες - Μετατροπή του Ειδικού Σχολείου σε Κέντρο Υποστήριξης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης» στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 & 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»
Σχετικά με τις άδειες του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού που έχει προσληφθεί στα ΚΕΔΔΥ στο πλαίσιο των Πράξεων «Ανάπτυξη Υποστηρικτικών Δομών για την Ένταξη και Συμπερίληψη στην Εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες - Μετατροπή του Ειδικού Σχολείου σε Κέντρο Υποστήριξης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης» στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 & 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ισχύει ό,τι και για το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό των ΚΕΔΔΥ και σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας τους. (Υ.Α. 28911/Γ6/12 Μαρτίου 2007, ΦΕΚ 499/τ.Β’/2007).


Ο Προϊστάμενος
 της ΕΥΕ Εκπαιδευτικών Δράσεων  
                                                                           Κωνσταντίνος Βαλιάντζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου