Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Ε.Α.Ε ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛ. ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟ



Tο μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής(ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α) Σπύρος Στεργιόπουλος, με τον Υφυπουργό κο Δερμεντζόπουλο και τον Γ. Γραμματέα της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.ΕΑ Δημήτρη Αρβανίτη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, στο τέλος της συνάντησης της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α με την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ, συνάντηση των εκπαιδευτικών των καταργημένων ειδικοτήτων Ειδικής Αγωγής με τον Υπουργό Παιδείας κο Λοβέρδο και τον Υφυπουργό κο Δερμεντζόπουλο.


 Από πλευράς των εκπαιδευτικών παρέστησαν στη συνάντηση , το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής(ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α) Σπύρος Στεργιόπουλος και  ένας εκπρόσωπος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΑμεΑ Ειδικής Αγωγής, ο Βασίλης Καψαλίδης.


Κατά τη συνάντηση ο Υπουργός αφού παραδέχθηκε το δίκαιο του αιτήματος των εκπαιδευτικών για επανασύσταση των θέσεών τους ,ανέφερε πως το θέμα περιπλέκεται από τη στιγμή που είναι απαραίτητη η έγκριση, για οτιδήποτε, του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Έτσι κλείστηκε συνάντηση για τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 με το γραφείο του κου Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.


Και το πίνγκ-πόνγκ συνεχίζεται...


Βασίλης Βούγιας

2 Ιουλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου