Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Διευκρινίσεις σχετικά με τη δυνατότητα ανάκλησης και τροποποίησης των αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ των μετατιθέμενων εκπαιδευτικών


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
-----
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. &  Δ.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ   Α/ΘΜΙΑΣ &  Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ  Γ΄
Μαρούσι, 11-07-2014
 
Αρ. Πρωτ.: 108822/Δ1

ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις σχετικά με τη δυνατότητα ανάκλησης και τροποποίησης των αιτήσεων

απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ των μετατιθέμενων εκπαιδευτικών»



Σχετικά με τη δυνατότητα ανάκλησης και τροποποίησης των αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ των μετατιθέμενων εκπαιδευτικών που αναφέρεται στην παρ. 4 του κεφαλαίου Β’ της αριθμ. 95303/Δ1/19-06-2014 εγκυκλίου αποσπάσεων εκπαιδευτικών διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

Επειδή ο έλεγχος των αιτήσεων απόσπασης συνεχίζεται στο Ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Σύστημα Συλλογής και Διαχείρισης Αιτήσεων Απόσπασης και οι μεταθέσεις της Β/θμιαςεκπαίδευσης δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, η δυνατότητα ανάκλησης και τροποποίησηςτων αιτήσεων απόσπασης των εκπαιδευτικών που μετατέθηκαν θα δοθείμετά την έκδοση της απόφασης των μεταθέσεων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για τρεις (3) ημέρες, όπως εξάλλου αναφέρεται στην εγκύκλιο αποσπάσεων.
Αν παρόλα αυτά υποβάλλονται αιτήσεις από εκπαιδευτικούς, οι αιτήσεις αυτές θα παραμένουν στις Δ/νσεις υποβολής, ώστε να καταχωριστούν στο ηλεκτρονικό σύστημα αποσπάσεων, μόλις δοθεί η δυνατότητα αυτή.
Υπενθυμίζουμε όμως ότι οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί, σύμφωνα με την προαναφερόμενη εγκύκλιο αποσπάσεων, δυνατότητα κατάθεσης αίτησης ανάκλησης ή τροποποίησης έχουν «ΜΟΝΟ στην Δ/νση Εκπαίδευσης που υποβλήθηκε η αρχική αίτηση απόσπασης».

Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

        ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου