Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Υ.ΠΑΙ.Θ, ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΟ 2ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ...(ΩΧ! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ

 ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Υ.ΠΑΙ.Θ, ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΟ 2ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος, επισκέφθηκε απόψε απροειδοποίητα το 2ο Εσπερινό ΓΕΛ Αθηνών στους Αμπελόκηπους. Ο κ. Λοβέρδος παρακολούθησε το μάθημα της ιστορίας κατεύθυνσης, την οποία δίδασκε στο Πανεπιστήμιο. Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ανέβηκε στην έδρα και πραγματοποίησε τη διδασκαλία του μαθήματος και κατόπιν είχε συνομιλία με τους μαθητές από τους οποίους άκουσε τις ανησυχίες τους για το μέλλον τους και την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Η καθηγήτρια του μαθήματος εξήρε την προσπάθεια που κάνουν οι μαθητές του 2ου Εσπερινού ΓΕΛ Αθηνών και τόνισε ότι αναμένει στις Πανελλήνιες εξετάσεις οι μαθητές της να έχουν καλύτερες επιδόσεις από ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.
Ο κ. Λοβέρδος είχε συνεργασία με το διευθυντή του σχολείου κ. Γιάννη Μπακογιάννη, ο οποίος ενημέρωσε τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων ότι παρατηρούνται ελλείψεις σε βιβλία, διότι τα τμήματα ήταν υπό διαμόρφωση και δεν υπήρχε σαφή εικόνα τις προηγούμενες ημέρες για τους μαθητές που θα έχει το σχολείο στο δυναμικό του, αλλά και ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό.
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων τόνισε: «Έχουν σταλεί οι εκπαιδευτικοί, αλλά δεν έχουν ακόμα τοποθετηθεί. Αύριο θα στείλουμε άλλους 3.000 με 4.000 αναπληρωτές. Θα φροντίσω το συντομότερο να πάνε τα βιβλία σε όλα τα εσπερινά σχολεία».
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος θα έχει μεθαύριο Πέμπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μπακογιάννη για να διαπιστώσει αν τα προβλήματα σε βιβλία και προσωπικό έχουν λυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου