Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Π.Δ.Ε ΚΡΗΤΗΣ: Προσωρινοί Πίνακες Υποψήφιων Αναπληρωτών-Ωρομισθίων ΕΕΠ-ΕΒΠ για ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ 2014-15



Ενστάσεις υποβάλλονται κατά των Προσωρινών Αξιολογικών Πινάκων Πινάκων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.,
από την Δευτέρα 22/09/2014 έως και την Τρίτη 23/09/2014 και ώρα 16:00.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των Προσωρινών Αξιολογικών Πινάκων με τους εξής τρόπους:
Α. Αυτοπροσώπως στην έδρα της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κρήτης Λ. Κνωσου 6, Ηράκλειο
Β. Με fax στο 2810302447
Γ. Με email στη ηλεκτρονική διεύθυνση mail@kritis.pde.sch.gr

4 σχόλια:

  1. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί στον κύριο πίνακα των ψυχολόγων δεν έχουν προσμετρηθεί τα 4 μόρια που αναλογούν στο μεταπτυχιακό σχολικής ψυχολογίας, όπως ορίζεται από την εγκύκλιο και έχουν κάνει οι υπόλοιπες περιφερειακές διευθύνσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν πολλά λάθη και κυρίως με τις συνάφειες που σε πολλά συμβούλια μοριοδότησαν κατά τα δοκούν. Είναι σημαντικό οργανωμένα και συλλογικά να ζητηθεί από κάθε συμβούλιο ο τρόπος μοριοδότησης και να μη ξαναγυρίσουμε στις εποχές της μοριοδότησης του συγγραφικού έργου και τον μη σχετικών προσόντων. Δυστυχώς η ευθύνη βαραίνει τόσο το υπουργείο όσο και συνδικαλιστικά όργανα που ενισχύουν τέτοιες ασάφειες και δημιουργούν πελατειακές σχέσεις «βολέματος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Δηλαδή ποια θα ήταν η διαφορά στην κατάταξη αν είχατε όλοι συν 4 μόρια; Το παράλογο είναι ότι το γράφει η εγκύκλιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμιά διαφορά στην κατάταξη. Αλλά θα υπάρξει διαφορά στις συγκρίσεις μεταξύ κύριου και επικουρικού πίνακα, καθώς όσοι εντάσσονται στο δεύτερο διατείνονται ότι παρόλο που έχουν περισσότερα μόρια δεν προσλαμβάνονται επειδή προηγούνται οι σχολικοί ψυχολόγοι. Μάλιστα υπήρξαν και σχετικές προσφυγές στα δικαστήρια, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ότι τα μόρια του μεταπτυχιακού δεν προσμετρώνται στον κύριο πίνακα, επειδή θεωρούνται τυπικό προσόν για την ένταξη σε αυτόν.

      Διαγραφή