Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Με 2.108 κενά Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π θα ανοίξουν τα σχολεία ειδικής αγωγής...


Σε σημερινό (2/9/2014) δημοσίευμα στην εφημερίδα  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ με τίτλο: " Με 2.108 κενά θα ανοίξουν τα σχολεία Ειδικής Αγωγής" και υπότιτλο: " Μόλις χθές δημοσιεύθηκε η Εγκύκλιος για Αναπληρωτές - περιθώριο μιάς εβδομάδας για αιτήσεις", η δημοσιογράφος κα Ελπίδα Οικονομίδη αναδεικνύει το διαχρονικό πρόβλημα της έγκαιρης και επαρκούς στελέχωσης των δομών Ειδικής Αγωγής με Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό(Ε.Ε.Π) και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(Ε.Β.Π). 
 Παραθέτει δε πλήρη στοιχεία, επεξεργασμένα από τον Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΣΤΕΛΛΑ, που αφορούν στη στελέχωση των δομών Ε.Α.Ε με μόνιμο προσωπικό  και στα οργανικά και λειτουργικά κενά Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π.

Για το ίδιο θέμα μίλησε σήμερα ο υπογράφων και στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM.

Βασίλης Βούγιας
2/9/2014

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ

"...Με 2.108 κενά σε προσωπικό θα ανοίξουν φέτος τα σχολεία ειδικής αγωγής, με τα περιθώρια των ενδιαφερομένων για την κάλυψη των θέσεων να έχουν στενέψει, αφού μόλις χτες το υπουργείο δημοσίευσε την εγκύκλιο για τις αιτήσεις αναπληρωτών βοηθητικού προσωπικού.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τα χαρτιά τους, ενώ στην αναμονή είναι και οι πίνακες για τους εκπαιδευτικούς.
Φέτος, για μία ακόμη χρονιά, γονείς, καθηγητές και δάσκαλοι βρίσκονται σε αναβρασμό, καθώς επισημαίνουν ότι ο χρόνος είναι ελάχιστος μέχρι να αναρτηθούν οι πίνακες και να είναι οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό στις θέσεις τους την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου που ανοίγουν τα σχολεία..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου