Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου και Αγιασμός έγινε και στη φετινή τελετή το εκπαιδευτικό προσωπικό ήταν το περισσότερο που υπήρξε ποτέ.




Από το Διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου κο Σπύρο Κονταράκη λάβαμε το παρακάτω σημείωμα, το οποίο έχει να κάνει με το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα www.iefimerida.gr το οποίο και αναδημοσιεύσαμε με θέμα:"Στο ειδικό σχολείο Αγίου Δημητρίου πήραν τους γονείς και τους είπαν ότι δεν θα γίνει αγιασμός-Δεν υπάρχει προσωπικό" - http://www.iefimerida.gr/node/170043

Επίσης υπήρξε επικοινωνία μας επί του θέματος και με παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με το σημείωμα του κου Διευθυντή, αλλά και με το Υπουργείο Παιδείας συνάγεται το συμπέρασμα πως το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.iefimerida.gr δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, μιας και αγιασμός στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου έγινε και στη φετινή τελετή το εκπαιδευτικό προσωπικό ήταν το περισσότερο που υπήρξε ποτέ.(Για το Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π βέβαια δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο).

Όσον αφορά στον Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΣΤΕΛΛΑ, εμείς απλώς αναδημοσιεύσαμε το θέμα της εγκρίτου ιστοσελίδας  www.iefimerida.gr, θεωρώντας αυτονόητη τη διασταύρωση της πληροφορίας από πλευράς της.

Βασίλης Βούγιας
13/9/2014



Το Σημείωμα του Διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου

Σας ενημερώνω ότι στο σχολείο μας έγινε αγιασμός στις 11/09/2014 στις 10 π.μ. παρουσία των μαθητών και γονέων. Μάλιστα έγινε παρουσία της Δημάρχου Αγίου Δημητρίου. Άλλα σχόλια περιττεύουν και κακώς δεν επικοινωνήσατε πρώτα μαζί μας για να διαπιστώσετε την αλήθεια. Μάλιστα υπήρξε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του σχολείου για το γεγονός.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Κονταράκης Σπύρος

1 σχόλιο:

  1. Έκπληκτος διάβασα το σχόλιο στο ακόλουθο link : http://www.iefimerida.gr/node/170043 και θα πρέπει κι εγώ με τη σειρά μου να πω ότι ο αγιασμός έγινε την προκαθορισμένη ημερομηνία δηλαδή στις 11 Σεπτεμβρίου ώρα 10:00 και μάλιστα με την παρουσία την Δημάρχου κυρίας Ανδρούτσου.
    Χείμαρρος πληροφοριών αλλά και παραπληροφόρησης το διαδίκτυο.

    Πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Αγίου Δημητρίου
    Τουμπακάρης Γεώργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή