Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

"Ο Υφυπουργός Παιδείας, κ. Δερμεντζόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα προσληφθεί επιπλέον Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ, ένα πρόγραμμα που έχει ήδη εγκριθεί..."


 Όπως διαβάζουμε στο trikkipress.gr:


..."Συζητήθηκε σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιώργου Κυρίτση, σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων"...και

 "...Ο κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε στην έλλειψη εκπαιδευτικού, επιστημονικού και βοηθητικού προσωπικού στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων..." και 

"... Ο υφυπουργός παιδείας, κ. Δερμεντζόπουλος...δεσμεύτηκε ότι φέτος πρόκειται να προσλάβουν και επιπλέον προσωπικό μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας, ένα πρόγραμμα που έχει ήδη εγκριθεί....".
.................................................................................................................................................................
Μάλιστα..., ο Ο.Α.Ε.Δ λοιπόν θα δώσει κατά τον κο Υφυπουργό το επιπλέον Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό(Ε.Ε.Π) και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(Ε.Β.Π) που χρειάζεται για να στελεχωθούν οι δομές Ειδικής Αγωγής της χώρας.
 Αυτή είναι η λύση του Υπουργείου Παιδείας για το Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π και φαντάζομαι θάταν η λύση και για την κάλυψη των κενών στους  Εκπαιδευτικούς, αν από νομικής πλευράς αυτό ήταν εφικτό.
Για να δούμε λοιπόν τι θα αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη στις 5 Δεκεμβρίου που θα συζητηθεί στο ΣτΕ η Αίτηση Ακύρωσης της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α σχετικά με την πρόσληψη Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα του Ο.Α.Ε.Δ. 

Βασίλης Βούγιας

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου