Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ευχαριστήρια Επιστολή της Χριστίνας Αδαμίδου για τις εκλογές Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.




Θεσσαλονίκη 10-11-2014

            Αγαπητοί συνάδελφοι ,
           
 Στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2014 μόνιμοι και αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ ψηφίσαμε για τους εκπροσώπους μας στα υπηρεσιακά μας συμβούλια                 ( ΠΥΣΕΕΠ και ΚΥΣΕΕΠ).
            Στις εκλογές αυτές με επιλέξατε με πολύ μεγάλο αριθμό ψήφων ως τακτική  αιρετή εκπρόσωπο στο ΠΥΣΕΕΠ της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
             Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου σε όλους τους συναδέλφους ΕΕΠ και ΕΒΠ μόνιμους και αναπληρωτές και μία δέσμευση, να συνεχίσω να τιμώ και να σέβομαι όλους τους συναδέλφους  και να  προσπαθώ προς όφελος τους, όπως εξάλλου έκανα και ως αιρετή του ΚΥΣΕΕΠ.
        Καλή αρχή και καλή δύναμη στους συναδέλφους που εκλέχτηκαν ως τακτικοί και ως αναπληρωματικοί στα υπηρεσιακά μας συμβούλια.
            Εύχομαι σε μια συντονισμένη συνεργασία των ΠΥΣΕΕΠ της χώρας με το Κεντρικό μας Συμβούλιο , τους τοπικούς συλλόγους και την ομοσπονδία μας. 
            Πολλά συγχαρητήρια στον Βασίλη τον Βούγια και στον Δημήτρη τον  Παπαευθυμίου, αλλά και στα νέα αναπληρωματικά μέλη του ΚΥΣΕΕΠ  για την εκλογή τους στο Κεντρικό μας  Συμβούλιο.       
             Είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσουμε όλοι από τις θέσεις μας για το καλύτερο όλων των κλάδων  του ΕΕΠ και του ΕΒΠ μονίμων και αναπληρωτών.

                          Ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη
                       
                                              Χριστίνα Αδαμίδου

                                                Αιρετή ΚΥΣΕΕΠ
                     Λογοθεραπεύτρια του ΕΕΕΕΚ Κορδελιού Θεσσαλονίκης
                       αποσπασμένη στο 1ο ΕΕΕΕΚ Θέρμης Θεσσαλονίκης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου