Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Υπάρχουν οι Ε.Δ.Ε.Α.Υ και περιμένουν κε Υπουργέ...Δεν χρειάζεται άλλο "σχέδιο"...Βούληση για προσλήψεις Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π χρειάζεται.



"Τέλος σας γνωρίζουμε οτι το Υ.ΠΑΙ.Θ. με τα συναρμόδια Υπουργεία επεξεργάζονται σχέδιο για πρόσληψη βοηθητικού προσωπικού, μεταξύ άλλων και νοσηλευτών, προκειμένου να τοποθετηθούν σε σχολικές μονάδες της χώρας."...

Αυτά μεταξύ άλλων ανέφερε ο Υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος σε Απάντησή του στη Βουλή, σε Επερώτηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρου Καράογλου με θέμα:"Θέσπιση Σχολικού Νοσηλευτή για τη φροντίδα παιδιών με διαβήτη και άλλες χρόνιες παθήσεις στα δημόσια σχολεία".

Αλλά "πεδίον δόξης λαμπρόν" μέσα στα πόδια σας κε Υφυπουργέ, αν υπήρχε μέριμνα σοβαρής στελέχωσης των Ε.Δ.Ε.Α.Υ της χώρας με όλες τις ειδικότητες του Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π.

Αν υπήρχε, από πλευράς Υπουργείου, πραγματική βούληση πρόσληψης Σχολικών Νοσηλευτών, Ε.Β.Π κ.λ.π σε σχολικές μονάδες της χώρας.

Οι δομές για να υποδεχθούν το προσωπικό αυτό υπάρχουν και δεν χρειάζεται άλλο "σχέδιο" να επεξεργασθείτε.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η βούληση να διατεθούν κάποιες εκ των πιστώσεων αναπληρωτών για πρόσληψη Σχολικών Νοσηλευτών, Ε.Β.Π, Ε.Ε.Π γενικώς...

Τόσο απλά.

Βασίλης Βούγιας
18 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου