Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Πρόσκληση προς εκπροσώπους ΑΔΕΔΥ, επιτροπών δημοσίων υπαλλήλων που απολύθηκαν ή βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Δ.Μ & Η.Δ

Πρόσκληση του Αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ. Κατρούγκαλου, προς εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, των επιτροπών των δημοσίων υπαλλήλων που απολύθηκαν ή βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

O Αναπληρωτήs Υπουργόs Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ. Κατρούγκαλος, προσκαλεί τους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ και των επιτροπών των δημοσίων υπαλλήλων που απολύθηκαν ή βρίσκονται σε διαθεσιμότητα βάσει των εφαρμοστικών νόμων και των αναγκαστικών αποφάσεων των προηγούμενων κυβερνήσεων, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις αποφάσεις της νέας Κυβέρνησης για τη διευθέτηση και αποκατάσταση των εργασιακών τους σχέσεων στο Δημόσιο και να συζητήσουμε μαζί τους λεπτομέρειες της εφαρμογής.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, Πειραιώς 211, Ταύρος, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00.

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλούμε την ΟΛΤΕ και την ΟΛΜΕ να ζητήσουν την επαναφορά όσων αναγκαστικά έγιναν Διοικητικοί Υπάλληλοι, εξαιρούμενοι της διαθεσιμότητας από τις καταργημένες ειδικότητες των ΕΠΑ.Λ.-ΕΠΑ.Σ. (για κοινωνικά κριτήρια). Πρέπει και σ' εμάς να δοθεί το δικαίωμα επιλογής για να επιστρέψουμε στην οργανική μας θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή