Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ 105 ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΤΟΥ 2ου Π.Δ.Ε....ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ




Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ 105 ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 
ΤΟΥ 2ου Π.Δ.Ε.

Επιμέλεια: Βασίλης Βούγιας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔ/ΘΡΑΚΗΣ
3
ΑΤΤΙΚΗΣ
62
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
1
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
3
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
11
ΗΠΕΙΡΟΥ
1
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
1
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
1*
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
4*
ΚΡΗΤΗΣ
5
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
6
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
3*
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
4
ΣΥΝΟΛΟ
105

* Οι πιστώσεις των Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων θα κατευθυνθούν αποκλειστικά στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. των Περιφερειών αυτών.

18 σχόλια:

  1. αττικη 62 πιστωσεις ? κατι για 75 ακουγοταν..... ωραία! πολύ ωραία! .....την φάγαμε τη σφαλιάρα μας...! με τις υγείες μας! ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και λίγα λες. Εδώ την Παρασκευή ο Αιρετός στο ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Αρβανίτης ανακοίνωσε ότι δοθούν άμεσα 70 νέες πιστώσεις και τωρα να σου βγαίνουν 62! Εγώ οριακά να με παρουν με την ψυχή στο στόμα κάθε μέρα να περιμένω και να ενημερώνομαι για τις πιστώσεις ,καθημερινά να κάνω προσθαφαιρέσεις να χαίρομαι που είμαι στον υποτιθέμενο αριθμό πιστώσεων, επαναπαύομαι δεν ψάχνω για άλλη δουλειά... και τώρα φατην! όχι θα πάρουν 160..όχι θα πάρουν 74.... τρία πουλάκια κάθονταν !!!

      Διαγραφή
  2. στη Δυτικη Μακεδονια απο 15 εγιναν 11;;;; ελεος πια φετος ντροπη ντροπη ντροπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς οι αρμόδιοι της Δυτικής Μακεδονίας, Διευθύνσεις εκπαίδευσης κ.λ.π δεν παρουσίσαν στο Υπουργείο κενά. Και αυτές οι 11 εδόθησαν κατά παρέκκλιση.

      Διαγραφή
    2. μα φυσικα αφου βολεψαμε τα "δικα μας" ατομα στις θεσεις που θελαμε,γιατι να παρουμε αλλα ατομα?κι ας υπαρχουν ειδικα σχολεια που δεν εχουν προσωπικο ακομη!!!
      ενιαιοι πινακες αμεσα γιατι η καθε ΠΔΕ κανει ο,τι θελει οπως φαινεται!!

      Διαγραφή
  3. Συμφωνω απολυτα.Εδω και τωρα ενιαιοι πινακες.Εδω και τωρα διαφανεια !!!!!!!! και αξιοκρατια !!!!!!!!!!!! .Δεν παει αλλο. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ... Παρεπιπτοντος τι σημαινει κατα παρεκκλιση? Κατα.... λαθος εδοθησαν οι 11 πιστωσεις η μηπως, το πιο πιθανο φανταζομαι,μας παρακαλεσαν γονατιστοι να τις δεχτουμε. Θα πρεπει να μας ευγνωμονουν και πως θα μας ξεπληρωσουν το καλο που τους καναμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Βούγια, στη Δυτική Μακεδονία σύμφωνα με τους πίνακες που είχατε αναρτήσει τα κενά Ε.Ε.Π. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ήταν 67 και άλλα 10 τα κενά Ε.Ε.Π. σε Κ.Ε.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ. και μέχρι στιγμής έχουν παρθεί μόλις 28 για όλα αυτά. Τι εννοείτε ότι δεν δηλώθηκαν κενά από τη Δυτική Μακεδονία; Άλλωστε νομίζω ότι όταν το 2ο Π.Δ.Ε. εγκρίθηκε από τη Βουλή, όσον αφορά για το προσωπικό Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. αναφερόταν αποκλειστικά μόνο στις 3 Περιφέρειες που δεν πήραν ΕΣΠΑ, δηλαδή Δυτική Μακεδονία, Αττική και Νότιο Αιγαίο. Πώς γίνεται να διαμοιράστηκαν εν τέλει οι θέσεις σε όλες τις Περιφέρειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάντε κάτι είναι τουλάχιστον άδικο αυτό που συμβαίνει με τη Δυτ.Μακεδονία....κ όχι μόνο Δε γίνεται να υπάρχει μια ισορροπία κ μια σταθερότητα στο αριθμό των πιστώσεων???ή του ύψους ή του βάθους ???Τα κενά είναι τα ίδια κάθε χρόνο, οι πιστώσεις όμως???Κ εμείς θα παίζουμε Τζόκερ σε ποιά περιφέρεια να πάμε κ αν θα δουλέψουμε!!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενιαιοι πινακες.............. ονειρο οπως οι πιστωσεις της Δυτικης Μακεδονιας! να υπαρχει μια αξιοκρατια! καθε χρονο τζοκερ για το αν δουλεψουμε....... σε ποια περιφερεια με παιρνει;;

      Διαγραφή
  6. 1ον)Επαναλαμβάνω πως οι Διευθύνσεις της Δυτικής Μακεδονίας ΔΕΝ παρουσίασαν κενά στο Υπουργείο Παιδείας όταν αυτό τα αναζήτησε πριν λίγες ημέρες, έτσι με προσπάθειες του Διευθυντή Ειδικής Αγωγής και του υποφαινομένου επιμερίστηκαν 11 πιστώσεις για Δυτική Μακεδονία. (Προσωπικώς γνωρίζω επί παραδείγματι , πως δεν έχει γίνει πρόσληψη ΕΕΠ για ΕΔΕΑΥ στην Περιφέρεια αυτή.).
    2ον)Οι πιστώσεις του 2ου ΠΔΕ ήταν για όλες τις Περιφέρειες.
    3ον) Συμφωνώ περί Ενιαίου Πίνακα...εδώ και πολλά χρόνια το επιδιώκω άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακαλω, ας μου λυσει καποιος την απορια, αν γνωριζει. Τι κωλλυμα εχει το Υ. Π. και δεν συντασσει ενιαιους πινακες? Γιατι περιοριζει το δικαιωμα επιλογης περιφερειας??? Εινα προβλημα γραφειοκρατικο? Πολιτικο? Κομματικο? Θεμα Τακτικης? Ιδεολογιας? Δημοκρατικης αντιληψης? Θιγονται κεκτημενα δικαιωματα? Τι απο ολα αυτα η οτι αλλο. Ειλικρινα αδυνατω να το καταλαβω. Αν καταλαβαινει κανεις, ασ μου απαντησει. Ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία μπορώ να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση; Για ποιο λόγο διέρρευσαν άλλοι αριθμοί πιστώσεων πριν και τώρα τραβάμε τα μαλλιά μας επειδή μας φαίνονται λιγότεροι; Δηλαδή, αν εν τέλει είναι να πάρουν τόσα άτομα όσα διαπιστώνονται στον παραπάνω πίνακα, γιατί τόσο καιρό υπήρχε λαθεμένος αριθμός πιστώσεων; Συγκεκριμένα για την Αττική. Οι πιστώσεις που δόθηκαν αρχικά ήταν 95 και έλεγαν ότι θα είναι+ 160, σύνολο 255. Τώρα βγαίνουν 244. Θα μου πείτε για 10 θέσεις; Ε ναι γι αυτές τις 10. Για ποιο λόγο δίνονται στη δημοσιότητα αυτές οι πιστώσεις αν δεν έχουν αντίκρισμα; Μόνο να είχαμε να λέγαμε; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευλογες αποριες και ερωτηματικα. Απαντησεις θα παρουμε? Λυσεις ουσιαστικες και αξιοκρατικες θα δουμε? η θα σπαταλαμε τον χρονο μας διατυπωνοντας αποριες γιατι το αυτι κανενος αρμοδιου δεν ιδρωνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με την μέρα καθότι δεν υπάρχει ένα αξιόπιστο σύστημα συλλογής κενών και από την στιγμή που μπλέκονται με τις ιδιαιτερότητές τους 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις. Φέτος προσελήφθησαν και θα προσληφθούν διπλάσιοι από πέρσι. Όσον αφορά στην πληροφόρηση ότι υποπίπτει στην αντίληψή μας το κοινοποιούμε και από την πλευρά μας προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.Το θέμα όμως είναι να γίνουν μόνιμοι διορισμοί και να πάψει η ομηρία των αναπληρωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο παραπάνω αριθμός πιστώσεων είναι τελεσίδικος ή υπάρχει πιθανότητα επιπλέον πιστώσεων αργότερα ; Φλεβάρη,Μάρτη ίσως; Δεν αναφερόμουν σε εσάς κ.Βούγια...μόνο για εσάς δεν ήταν τα παράπονα! Δεν φτάνει που ενημερώνετε τον κόσμο και μάλιστα για περιφέρειες που θα έπρεπε να ενημερώνουν άλλοι...να σας κάνουμε και παράπονα; Γι αυτούς που τα διαδίδουν "τους απο πίσω" τα λέω. Απλά τα λέμε στη νύφη να τα ακούσει η πεθερά.

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα. Με την ανακοίνωση κατανομής τελικών πιστώσεων αποκλείεται το ενδεχόμενο νέων προσλήψεων κατά τη διάρκεια της χρονιάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή