Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 17 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




Την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015, θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) Στερεάς Ελλάδας για να τοποθετήσει 5(πέντε) αναπληρωτές Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.) και 4(τέσσερις)αναπληρωτές Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.) σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και 5 (πέντε) αναπληρωτές Κοινωνικούς Λειτουργούς(ΠΕ30) και Ψυχολόγους(ΠΕ23)σε Επιτροπές Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης(Ε.Δ.Ε.Α.Υ.) και 3(τρείς) αναπληρωτές Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.) σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης(ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) της Περιφέρειας.

Σύνολο 17 αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., οι οποίοι μαζί με τους 84(ογδόντα τέσσερις) τοποθετηθέντες αναπληρωτές της Α Φάσης, μας κάνουν 101(εκατόν έναν) αναπληρωτές , Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., οι οποίοι θα είναι τοποθετημένοι  σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε./ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το 2015-16.

Σε λίγες ημέρες αναμένουμε και τις πιστώσεις για πρόσληψη ΣΥΝΟΔΩΝ  Ε.Β.Π για Παράλληλη Στήριξη μαθητών των Γενικών Σχολείων της Περιφερείας.

Βασίλης  Βούγιας

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, θα μπορούσα να έχω μια διευκρινηση; Οι 17 αυτοί αναπληρωτές, διαφόρων ειδικοτήτων θα είναι καινούριες προσλήψεις απο τον ππινακα λογικα ε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα είναι από τις 17 νέες πιστώσεις της Β Φάσης(και τελευταίας)

      Διαγραφή